Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
12°C

Cindrea a depus juramantul - VIDEO

 

Începând de astăzi Consiliul Județean Sibiu are un nou președinte. Ioan Cindrea a depus astăzi jurământul, în fața soției sale, Amalia Cindrea, dar și a noilor consilieri, printre care: Maria Magdalena Titonea de la PPDD  sau Petru Duca, cunoscut ca președinte al Asociației Romilor din Mărginime.

Sala Tribunalului Sibiu a fost arhiplină pentru zecii de susținători ai lui Ioan Cindrea. Printre primii care l-a felicitat, din nou, a fost Martin Bottesch, fostul președinte al CJ. ”Așa aglomerat a fost și la dumneavoastră, domnule președinte?”, a încercat Cindrea să facă conversație.

Câteva minute mai târziu, jurământul a fost rostit în fața președintelui Tribunalului, Marcel Rusu, și a prefectului Ovidiu Sitterli. ,,Jur să respect Constituţia şi legile ţării şi să fac, cu bună-credinţă, tot ceea ce stă în puterile şi priceperea mea pentru binele locuitorilor judeţului Sibiu . Aşa să-mi ajute Dumnezeu!”. Au urmat aplauze furtunoase.

La finalul ceremoniei noul președinte al CJ a declarat că urmează să aibă o întâlnire cu Martin Bottesch, imediat după acest eveniment, pentru a se pune la current cu proiectele mari, aflate în desfășurare. ”Cea mai mare grijă a mea este să nu nu-I dezamăgim pe sibienbii care ne-au ales”, a mai spus Cindrea.

Consiliul Județean Sibiu, în noua formulă, urmează să se întrunească joi pentru prima oară.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus