Sâmbătă,
20.04.2024
Ceata
Acum
2°C

Ioan Domnariu a cedat actiunile de la Total NSA. ”Chestii personale”

Ana Domnariu este noul asociat unic al societății Total NSA, iar Ioan Domnariu, fratele fostului consilier județean, Dumitru Domnariu, a rămas doar administrator al societății. Modificarea înregistrată la Registrul Comerțului a fost expllicată de Ioan Domnariu ca ținând de ”motive personale”. Domnariu a precizat că modificarea nu ține de dosarul în care mai sunt anchetați Viorel Comăniță și fostul șef al ANAF, Sorin Blejnar. ”Nu sunt implicat în niciun dosar, firma Total NSA se ocupă de transport intern și extern, nu de comercializare de carburanți. Modificarea ține de ltceva, niște chestii personale”, a declarat Ioan Domnariu. Total NSA înregistra o cifră de afaceri de peste 72,9 milioane de lei, în 2010 și un profit net de 2,170 milioane lei. Foto: http://lkw.forumfree.it

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

5 comentarii

domnariu

Acum 11 ani

Si statia de carburanti de la intrare din Cristian dinspre Sacel a cui este domnule Domnariu?? Nu mai mintiti!!! Total NSA vinde carburanti la reapectiva statie de carburantii. Exista posibilitatea unei legaturi Euroil (Domnariu Dumitru) si Total NSA ( fratele Domnariu Ioan) si scandalul cu Blejnar.
Raspunde

Legea 31/1990

Acum 11 ani

Alo? Domnii jurnalisti: nu-mi sunt simpatici benzinarii dar daca tot faceti reportaje, mai informati-va! Ce legatura are actionarul intr-un dosar? Ah...era si administrator? Doar atunci raspunde pentru faptele de administrare. Dar vad ca inca este administrator. Si daca n-ar fi fost, n-ar raspunde oricum.
Raspunde

ziarist

Acum 11 ani

cine este ana domnariu? mama cumva! ,,chestiunile personale\" au legatura cu divortul ?
Raspunde

pacura

Acum 11 ani

de ce nu ziceti de perchizitiile de la euroil?
Raspunde

ziarist

Acum 11 ani

Domnaru Ioan dumnezeu o sa aiba grija de tine cat rau ai facut soferilor si oamenilor lumanari la biserici iaprindem pentru tine
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus