Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
14°C

Lista finala a beneficiarilor de terenuri gratuite, aprobata joi

Consilierii locali ai Sibiului vor aproba în ședința de joi lista celor 125 de tineri care vor beneficia de folosința gratuită a unui lot de teren în Cartierul Tineretului. În aceeași ședință va fi aprobată și modalitatea de repartizare a celor 125 de loturi disponibile: prin tragere la sorți.
Practic, pe 1 august, de la ora 11:00, cei 125 de beneficiari sunt așteptați în sala Teatrului Gong, unde vor fi invitați să extragă, o singură dată, un bilet. Pe acel bilet va fi trecut numărul parcelei pe care tinerii își pot ridica o casă. ”În caz de neprezentare la data și ora anunțată a persoanelor aflate pe lista finală, pentru loturile rămase disponibile se va proceda la tragere la sorți de către unul din membrii Comisiei”, se mai arată în procedura propusă.
Tinerii vor putea mandata, prin procură notarială, alte persoane care să îi reprezinte la extragerea la sorți.

Lista finală a beneficiarilor de terenuri poate fi consultată aici
 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 332

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

5 comentarii

bogdan

Acum 11 ani

lista poate fi consultata la ***www.sibiu.ro/ro2/hotarari/prohot2012/26.07.2012/57.pdf
Raspunde

Mihai

Acum 11 ani

Se va trage la sorti? Ce gluma buna! Sunt curios cine va extrage parcelele de aproape 500m patrati. Cu siguranta nici nu se vor afla in urna.. Se va face ca si pana acum.. Unii vor veni cu biletele in maneca..
Raspunde

Mihai

Acum 11 ani

In urma analizei dosarelor a rezultat un clasament foarte riguros pe baza criteriilor stabilite. De ce sa se traga la sorti cand se pot alege loturile in ordinea din clasament ?
Raspunde

bogdan

Acum 11 ani

Pai sunt 150 de persoane si tot atatea loturi...isi trage fiecare la sorti pozitia lotului...asa ar parea logic
Raspunde

Mihai

Acum 11 ani

Ar fi logic daca toate terenurile ar avea aceeasi suprafata. Terenurile au suprafete cuprinse intre 260 si 492 metri patrati.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus