Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
9°C

Raluca Turcan pe blog: reforma in PD-L prin cresterea rolului parlamentarilor in deciziile politice la nivel judetean



Deputatul PD-L, Rluca Turcan, continuă comentariile pe blogul său, în care îşi exprimă dorinţa de reformare a PD-L. Turcan consideră că la viitorul congres al partidului trebuie luate "decizii de îndreptare a greşelilor şi de prevenire a repetării lor". "Fiecare dintre colegii din PD-L poate aşterne pe masă o serie de lucruri bune şi de lucruri mai puţin bune în partid; totul e ca vocea partidului să fie ascultată (nu doar auzită), prin urmare să existe nişte consecinţe practice", spune turcan pe blog.
Totodată, Turcan vede câteva direcţii spre care ar trebui să se îndrepte PD-L: consolidarea organizaţiilor locale şi judeţene în perspectiva alegerilor din 2012, îmbunătăţirea mecanismului de selecţie pentru promovarea în funcţii publice şi de partid, consolidarea ideologică a PD-L, activarea comisiilor de specialitate din partid şi definirea unei platforme de colaborare a acestora cu Institutul de Studii Populare (think-tank-ul PD-L), creşterea rolului parlamentarilor în deciziile politice la nivel judeţean şi naţional (sunt oameni aleşi uninominal, au responsabilităţi politice în colegiile lor atât în campanii, cât şi în afara lor), restructurarea organizaţiilor interne ale partidului (tineret, femei, oameni de afaceri)", mai spune Turcan.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 6510

Comentarii

1 comentarii

bes

Acum 14 ani

Doamna Turcan ce este atat de greu de inteles? Parlamentarul are treaba in Parlament ca reprezentant al colegiului/circumscriptiei nu in afacerile judetului. Pentru judet avem Consiliul Judetean etc. Nu va impiedica nimeni sa scoateti la iveala jafurile si disfunctionalitatile din judet dar nu aveti alta treaba pe aici. Sau ne pregateste PD-L vreo surpriza si dumneavoastra si domnul Stirbet incercati sa ne pregatiti?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus