Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Jocuri sportive, animatii si ateliere creative la a IV-a editie a FESTineret

În acest weekend, sibienii sunt aşteptaţi la Festivalul FESTineret, în Parcul Ştrand, unde se vor putea bucura de ateliere artistice, jocuri sportive şi de societate, animaţii pentru bebeluşi şi copii, pictură pe faţă şi alte activităţi.

Din programul celei de-a IV-a ediţii a festivalului nu lipsesc nici Cavalerii Cetăţii Roşii, care vor instala o tabără medievală şi vor susţine un spectacol în aer liber sâmbătă seara.

„Pe lângă acestea, pentru marcarea Zilei Internaţionale a Tineretului – celebrată în 12 august, câteva asociaţii de tineret locale îşi vor prezenta activitatea celor interesaţi. La această ediţie, ne bucurăm şi de prezenţa în parcul din Ştrand a Caravanei Glocal Tour, o expoziţie mobilă multimedia interactivă. În camionul neconvenţional, prin intermediul unor instrumente audiovizuale moderne: touch screen, track-uri audio, hărţi interactive şi jocuri, vizitatorii pot afla poveştile extraordinare ale unor oameni din Africa sau America de Sud”, spun organizatorii.

Festivalul va avea loc în perioada 11 -12 august, între orele 10:00 şi 22:00, în Parcul Ştrand.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus