Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
15°C

Eric de Oliveira si Florin Lazar nu fac deplasarea in Germania

Antrenorul echipei Gaz Metan Mediaş, Cristian Pustai, a declarat că meciul cu FSV Mainz va fi foarte greu, dar a menţionat că formaţia sa începe să se obișnuiască cu partidele dificile, transmite corespondentul Mediafax.

"Meciul de la Mainz va fi unul dificil, dar începem să ne obişnuim cu partidele dificile. Întâlnim o reprezentantă a fotbalului german, un fotbal de calitate. Mainz a fost revelaţia anului trecut în Bundesliga, fiind şi lider la începutul campionatului. Noi sperăm să ne aflăm în cea mai bună formă, să ne practicăm jocul nostru și să nu uităm că de fapt va fi un meci de 120 de minute, pentru că nu se va termina totul în meciul din Germania", a spus Pustai.
Din lotul care pleacă în Germania nu fac parte jucătorii Eric de Oliveira şi Florin Lazăr.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus