X

18 locuinte ANL repartizate la Medias

Primarul Teodor Neamţu şi viceprimarul George Petrescu au inaugurat în data de 29 august 2012 ultimul bloc de locuinţe de tip ANL situat pe strada Predeal din municipiul Mediaş. Edilii au înmânat astăzi cheile pentru 12 apartamente şi 6 garsoniere tinerilor cu vârste sub 35 de ani care s-au aflat pe lista de priorităţi aprobată de Consiliul Local în anul 2010.

Ansamblul de blocuri construit pe strada Predeal este format din 6 blocuri în care funcţionează 128 de unităţi locative. Construcţia blocurilor a demarat în anul 2007 şi a fost finanţată de Agenţia Naţională pentru Locuinţe. Primăria Municipiului Mediaş a investit 2.190.000 lei pentru amenajările exterioare, branşamente, reţele de utilităţi şi iluminatul public. Contractul pentru construcţia blocurilor a fost atribuit societăţii S.C. Aldona S.A iar contractul de realizare a amenajărilor exterioare a fost adjudecat de societatea S.C. Alex Rom S. A.

„Sunt bucuros să înmânez astăzi ultimele chei din acest ansamblu rezidenţial. Amenajările exterioare sunt aproape finalizate, urmează şi parcul în curând. Raportându-ne la numărul de locuitori în municipiul Mediaş sunt destul de multe locuinţe de tip ANL comparativ cu alte oraşe din România. Am demarat procedurile pentru construcţia în două etape a încă 200 de astfel de unităţi locative în zona Târgul Porcilor. Am demarat întocmirea proiectului tehnic şi a studiului de fezabilitate”, a declarat primarul Teodor Neamţu.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Sibiu
  • Contact