X

VIDEO – Prima masina electrica in jurul lumii a ajuns la Sibiu

Un spaniol cu afaceri în IT în România a pornit să facă înconjurul lumii la bordul unei maşini electrice – Tesla Roadster S. Astăzi, Rafael de Mestre a ajuns la Sibiu. A parcat în faţă la Continental, şi-a pus maşina la încărcat, şi a plecat să viziteze Sibiul în căutarea unui restaurant bun.

„Am pornit în această cursă pentru a arăta oamenilor că maşinile electrice sunt fiabile, pot acoperi foarte mulţi kilometri şi pot însemna viitorul. Am vrut să arăt cât de mare este pământul şi cât de mult afectăm noi toţi natura. Maşinile electrice pot însemna viitorul în industria auto”, a declarat de Maestre.

Până acum spaniolul a fost impresionat de autostrăzile fără sfârşit din China, importanţa care se acordă energiei verzi în SUA şi de drumurile „extrem de proaste, mult mai prospte ca în România”, din Rusia.

Rafael de Maestre şi maşina lui electrică s-au aflat şi anul trecut la Sibiu, într-o acţiune similară de promovare a maşinilor electrice, dar care a inclus doar Europa.

„Eu cred că în cel mult zece ani maşinile electrice vor deveni ceva obişnuit pentru românul de rand”, a mai spus Rafael de Maestre. De la Sibiu spaniolul pleacă mâine dimineaţă la Budapesta, cu o oprire scurtă la Arad.

 

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Sibiu
  • Contact