X

Trans Agape vrea sa deschida inca patru magazine in Sibiu

Cel mai mare lanț de magazine alimentare din Sibiu, Trans Agape, se extinde. Pe lângă cele 21 de magazine existente deja în toate cartierele Sibiului alte patru sunt în curs de pregătire. Două dintre ele vor fi inaugurate anul acesta, celelalte două urmând a fi deschise anul viitor, cel mai probabil.

Conducerea companiei sibiene spune că nu a făcut un țel în sine din a deschide cât mai multe magazine noi în oraș, ci că extinderea vine firesc, în funcție de cererea și oportunitățile care există pe piață. ”Nu avem în plan proiecte de genul deschidem atâtea magazine în următoarele nu știu câte luni, este mai mult o chestie de oportunitate, dacă se ivește un spațiu care pe noi ne interesează și considerăm că este potrivit cu ceea ce ne dorim noi, atunci da, facem un pas înainte, cumpărăm, închiriem. Scopul nostru este să ne vindem produsul nostru în magazinul propriu, pentru că produsele pe care noi le oferim sunt foarte legate de prospețime și de calitate. Ne interesează foarte mult ca produsul să fie proaspăt pe raft, dacă nu s-a vândut în ziua respectivă, a doua zi a plecat de pe raft. Ori dacă vindem la terți, am avut surpriza să vedem pe raft, scos la vânzare, un produs cu brandul nostru care nu mai îndeplinea normele de prospețime. Acest lucru nu ne convine pentru că este brandul nostru iar clientul nu se gândește că vânzătorul a lăsat produsul pe raft ci că noi nu l-am pregătit cum trebuie. Ca să revin, strategia noastră de foarte mulți ani este să vindem ce producem în magazinele proprii”, a declarat pentru Turnul Sfatului, Vasile Presecan, manager Trans Agape.

Cât privește noile magazine, cele care vor intra în folosință anul acesta se află pe strada Lungă și pe strada Ștefan cel Mare. ”Celelalte magazine se află pe strada Calea Poplăcii și suntem, practic, legați de lucrarea primăriei de reabilitare a străzii respective. Este destul de mult de lucru acolo, am înțeles că termenul de execuție este de aproximativ doi ani, și nu putem deschide magazinele în plin șantier. Noi vom face toate pregătirile și când strada va fi inaugurată vom fi și noi pregătiți”, a mai declarat Vasile Presecan.  

Conform datelor Ministerului Finanțelor Publice, anul trecut compania sibiană a avut o cifră de afaceri netă de puțin peste 71 milioane de lei și un profit de aproape două milioane de lei. De asemenea, în 2011 Trans Agape înregistra 384 de angajați. În comparație cu anul 2010 compania este în creștere, în urmă cu doi ani cifra de afaceri netă fiind de 61 milioane de lei, iar profitul de ”doar” un milion de lei. Numărul angajaților s-a păstrat constant.


Cel mai mare producător
Trans Agape a luat ființă în luna august 1994, un an mai târziu firma demarând construcția primei fabrici. În anul 2001 compania a demarat construcția celei de-a doua fabrici, investiția ridicându-se la 1,2 milioane de euro. În momentul de față Trans Agape este cel mai mare producător de pâine din județ, pe lângă cele 21 de magazine proprii având și 160 de colaboratori în tot județul și nu numai.

 

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

9 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Sibian

  @Cip

  Pai normal ca sta o zi…dupa care il i-au si il macina si produsul redevine paine…..tot sibiul stie ca al trans agape se recicleaa painea nevanduta si se reintroduce in circuit…deci rezulta o paine tot timpul proaspata :))).

  Am renuntat de mult la ei…mam reprofilat pe paine facuta acasa sau cumparata de la brutarii de astea mai mici.

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 6. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 7. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 8. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  zzzzz

  Nu este adevarat ce zice \”Sibian\” ,returul painii este dus la ferma proprie si dat la animale.Va rog nu mai vorbiti in necunostiinta de cauza..nu suntem in evul mediu,controalele sunt tot mai dese si sunt sigur ca nimeni nu isi risca afacerea pentru 20 de paini in plus.Nu am nici o legatura nu Trans Agape sa nu intelegeti gresit.

 9. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Contact