Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
15°C

"Noua Realitate in afaceri - Drumul catre performanta" continua la Sibiu

Seria de evenimente „Noua Realitate în Afaceri. Drumul către performanţă” dezvoltată și organizată de Doingbusiness.ro, continuă în luna septembrie cu un nou eveniment dedicat comunității de afaceri din zona Sibiului.

Pe 27 septembrie, reprezentanții locali ai mediului de afaceri, managerii și administratorii de companii, sunt așteptați să participe la dezbaterile interactive susținute în cadrul unei conferințe.

„Participanții invitați la eveniment sunt reprezentanți de top ai managementului companiilor cu sediul în Sibiu, Alba, Hunedoara, Mureș și Vâlcea, având o cifră de afaceri cuprinsă între 1 și 1,5 milioane euro. Cele două sesiuni ale conferinței vor dezbate teme actuale pentru mediul de afaceri ce vor fi abordate în două paneluri diversificate de către directori din cadrul BCR, Erste Asset Management, Bursa de Valori București în prima sesiune și Vodafone România, Goldbach Audience România în a două sesiune. Evenimentul va fi moderat de Dan Suciu (The Money Channel și Realitatea TV), cunoscut jurnalist cu peste 18 ani de experiență în mass media și instituții guvernamentale”, spun organizatorii.

Între temele care vor fi dezbătute se numără şi optimizarea fluxurilor într-o companie cash flow, linie de credit, obținerea de garanții suplimentare pentru contracte noi, scrisoare de garanție bancară, factoring; alternativă de finanțare prin bursă; şi soluții moderne de cash management.

Întâlnirea va avea loc joi, 27 septembrie, la Hotelului Ramada, începând cu oră 9:00.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus