Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

VIDEO – O sibianca a impresionat aseara la Vocea Romaniei!

Singurul candidat care a reușit aseară să întoarcă toate scaunele la Vocea Românei a fost Maria Cojocaru, din Sibiu.

Conform Kantar Media,  show-ul de la Pro TV a obţinut la nivelul publicului comercial din mediul urban, cu vârste curprinse între 18 şi 49 de ani, o audienţă medie de 12,7 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 26,7 procente, de două ori mai mult decât cel de-al doilea clasat, Kanal D, cu 5,8 puncte de rating şi 12,2% cotă de piaţă , informează televiziunea Pro TV. Antena 1 s-a clasat pe locul al treilea, cu 5,3 puncte de rating şi o cotă de piaţă, de 11,1%.

Peste 2 milioane şi jumătate de telespectatori la nivelul întregii populaţii au fost cu ochii pe concurenţii de la "Vocea României" în minutul de aur, 21:55. La nivelul publicului comercial din mediul urban, în minutul de aur 21:53, Pro TV a obţinut un rating de 17,9 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 35,3%.

Prima ediţie a super show-ului "Vocea României" de la Pro TV a început în forţă. Scaunele antrenorilor au fost întoarse de vocile puternice, expresive şi emoţionante ale concurenţilor de pe scenă. Echipele au început să se contureze, iar competiţia se anunţă a fi una aprigă.

După prima ediţie, Horia Brenciu are deja trei concurenţi, Loredana tot cu trei, Smiley şi-a ocupat două locuri din echipă, iar Marius Moga tot două. Primul care a apăsat butonul în acest al doilea sezon a fost Horia Brenciu. Izabela Simion, o tânără de 21 de ani din Târgovişte, a fost cea care l-a determinat să se întoarcă. "Je t’aime" i-a spus aceasta la sfârşitul melodiei, iar momentul s-a încheiat cu un dans între cei doi.

Horia a adus-o în echipa lui şi pe Maria Cojocaru, tânara din Sibiu care a întors toate cele patru scaune la doar câteva momente după ce a început să cânte. Pentru a o convinge, antrenorul a mers până în pânzele albe. Pentru că Maria a ales să cânte desculţă, Horia nu a ezitat să rămână şi el în picioarele goale pe scenă, plimbându-se dintr-o parte în alta şi enumerând motivele pentru care ar trebui să fie ales.

A treia concurentă din echipa lui Brenciu a fost tot o Marie - Maria Alexievici din Alba Iulia, care a reuşit să stârnească hohote de râs atunci când a spus că "O să-l aleg pe Nenea Brenciu!".

Loredana a câştigat bătălia pentru Ciprian Teodorescu, arhitectul din Iaşi care a reuşit să întoarcă toate cele patru scaune. "Îmi place să merg după ce mi se arată prima oară", a spus el în momentul în care a ales-o. Ştefan Gheorghiu, bărbatul cu voce de negru, a fost şi el adjudecat de diva blondă, alături de Maria Corbu, din Bucureşti, fata care a întors scaunul Loredanei cu atitudinea vocii sale.

Smiley îi are în echipă pe Matei Sorescu, tânărul din Timişoara care îşi doreşte cu orice preţ o carieră în muzică, acesta nefiind la prima lui încercare de a se lansa în această industrie, şi pe George Liliac, "explozia" de energie de pe scena de la "Vocea României".

Marius Moga a fost şi el destul de pretenţios în prima ediţie a celui de-al doilea sezon, aducând în echipa sa doar doi concurenţi: Dorin Ochenatu şi Maria Cismaru, tânăra de 17 ani care a ridicat juriul în picioare pe scaune.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

8 comentarii

alex

Acum 11 ani

sibienii sunt apreciati unde se duc BRAVO MARIA COJOCARU
Raspunde

forez in gura

Acum 11 ani

lu asta iam dat de 10 ori la*** si daia canta asea.
Raspunde

nonick

Acum 11 ani

Ba a fost Maria singurul concurent care a intors toate scaunele, ba a fost si arhitectul...
Raspunde

buluc

Acum 11 ani

Felicitari sibianco!
Raspunde

ana

Acum 11 ani

Felicitari Maria, sa fi serioasa si sa mergi mai departe. Multumiri parintilor si celor ce te-au ajutat
Raspunde

matyas

Acum 11 ani

formidabil-bravo
Raspunde

mihaela

Acum 11 ani

felicitari si multa bafta in continuare!!!!!!
Raspunde

doru

Acum 11 ani

felicitari,esti fantastica,oare pe mama ta o chema Rinjeu de fata? bravo si succes in continuare
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus