Vineri,
19.04.2024
Innorat
Acum
3°C

WizzAir-ul va zbura de la Sibiu catre Madrid. Ryanair inca negociaza

Spania (Madrid), Anglia (Londra) Italia (în nord și centru) sunt printre legăturile pe care le promite directorul Aeroportului Internațional Sibiu începând cu primăvara viitoare, când pe aerogara din Sibiu ar urma să opereze companiile WizzAir, Ryanair și EasyJet.. Grecia și țările din nordul continentului European sunt, de asemenea, destinații negociate.
”WizzAir ne-a trimis deja draftul de contract. Negociem cu această companie cel puțin două destinații în Spania, una fiind Madridul”, a anunțat azi directorul Augustin Sava.
Potrivit lui, în negocierile cu EasyJet (o altă companie de transport aerian de tip low-cost) intră ca destinații aeroporturi din Italia, iar cu cea mai mare companie de low-cost din lume, Ryanair, destinația negociată până în prezent este Londra.

În cursul zilei de azi, CJ Sibiu a aprobat reducerea tarifelor practicate de Aeroportul sibian. Tariful de servicii pentru pasageri s-a redus la 3,80 euro/pasager, de la 5,40 euro, iar tariful de securitate aeroportuară a scăzut la 1 euro/pasager, de la 2, 40 euro.
Pentru operatorii noi şi cei care vor introduce curse noi se pot acorda reduceri de 50% la taxele aeroportuare. ”Noile tarife vor intra în vigoare după 5-6 luni de la publicarea lor de către Autoritatea Aeronautică Civilă din România”, anunță autoritățile județene.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

28 comentarii

alex

Acum 11 ani

in sfarsit doamne ajuta ce bine.In sfarsit putem zbura si noi din orasul nostru SIBIU EXTRAORDINAR CE MA BUCUR .BRAVO DOMNUL CINDREA JOS PALARIA STIMATE DOMN.
Raspunde

buluc

Acum 11 ani

Buuun, felicitari primariei si CJ! Asta e doar inceputul, vom avea curand cale libera low cost catre toata Europa.
Raspunde

hans futsch

Acum 11 ani

reintroduceti vizele pentru romani! repede! nu mai dati drumul primatelor prin europa.
Raspunde

Alex

Acum 11 ani

insfarsit pot veni acasa cu avionul
Raspunde

Vasile

Acum 11 ani

CINDREA este cea mai MARE JIGODIE de om pe care am intalnit-o in viata mea. Un om de KAKAT, care mananca KAKAT si ii pute gura a KAKAT.
Raspunde

un sibian

Acum 11 ani

directorul aeroportului NU poate sa promita nimic...si nu are nici un merit in toata povestea asta...un aburici dat cu parfum...stiti cand o sa fie totul asa cum trebuie pe aeroportul Sibiu? cand functiile de conducere vor fi ocupate de profesionisti nu de oameni inregimentati politic...
Raspunde

un pasager

Acum 11 ani

O veste foarte buna dar trebuia s-a va miscati mai repede si foarte multa publicitate aeroporturile concurente cluj si tg mures a facut tot timpu concurenta neloiala folosiduse de o medie nationala partinitoare si de politiceni care si-au folosit influenta cu aeroporturi modeste cu piste inadecvate unui transport sigur din cauza acestui sabotaj familia mea nu a putut s-a vina in aceasta vara acasa eliminati detractori sibiului cu tenta de defaimare aveti grija cu cine votati s-a eliminam inplanturile
Raspunde

ha ha

Acum 11 ani

pana la prmavara iese*** si se taie contractele......tot cu sarsanaua prin autogari ve ti umbla......se asta pe cinrea***....
Raspunde

ha ha

Acum 11 ani

pana la primavara iese nea ilie si se taie contractele...tot cu sarsanaua prin autogari la atlasib ve ti umbla...se asta pe cindrea nea ilie
Raspunde

@8 si@9 acelasi user

Acum 11 ani

Ori esti analfabet ori esti analfabet....hotarastete.
Raspunde

@Anal F\'Abet

Acum 11 ani

tu asta care-l pupi de Cindrea-n p*l*, vezi ca sefu tau nu stie sa scrie cu cratima. Sa-i dai niste lectii lui, NU NOUA, ca noi nu avem functii unde se roade ciolanul si unde sa ne punem rudele la ciolan.
Raspunde

un sibian

Acum 11 ani

daca sar si concretiza ar fi super...de povesti si promisiuni sunt satul
Raspunde

n.i.d.

Acum 11 ani

carabulian air a semnat deja cu aeroportul,va inaugura 2 rute,una la aiud si alta la cacova.
Raspunde

@14prostovan

Acum 11 ani

esti prostovan sadea! vezi ca te asteapta aia calda a ma-ti... ai o obsesie bolnava; nu-i sigur ca te vindeca cei pe pe dr. bagdazar, poate cei de pe dumbravii, cu gard alb si clopotnita, scarba mare, iar lui n.i.d. sa-i arzi o felatiune, te asteapta la frida, nesatulule... si vezi, analfabe-tule, ca nu de scrie 2 rute, ci doua rute, jegule!
Raspunde

gina

Acum 11 ani

iluzi pierdute oameni buni *** cu apa rece mint de put de un an se tot promite nu va fi nimic pana sasi nostri au batut palma cu nemti directorul aieroportului vechi si antic si carabulea moare de foame? sa fim seriosi tot cluj si tg-mures va fi solutia
Raspunde

@sluga

Acum 11 ani

Fujiti oameni buni,CARABULIENII ataca.Au adus jegul cu ei.
Raspunde

@17sula

Acum 11 ani

bai oxiurule, locul tau este in formol si expus nu in muzeu (ca nu meriti, ci la medicina legala. hai sa-i faci una scura celui pomenit de tine javra!
Raspunde

G. Hamilton

Acum 11 ani

Sibiu <=> Carpatica <=> caraBulea <=> Câcat mare . Relatiile sunt valabile in toate sensurile !!!
Raspunde

@19schizo

Acum 11 ani

este de neinteles cum un schizo circula liber prin urbe... trebuie sunat la 112, atfel insul rupe lantul si cade in rahat, de une a iesit de ceva vreme. crezi, loaza, ca ai humor? as! esti o jagardea avortata. sictir, boala!
Raspunde

ursa

Acum 11 ani

Ce vocabular... Taiati frunze la caini, de aceea merge totul asa bine..V-ati obisnuit sa va hraniti cu ceea ce vorbiti! Pofta buna!
Raspunde

CarabIlie , de la puscarie

Acum 11 ani

@20. Mersi bai asta mic si cocosat. Trimite-mi repede niste alifie. Daca nu ai, merge si cu margarina. Cica vine unu potent sa-mi mute lutul mai la deal !!!
Raspunde

@20

Acum 11 ani

a sunat tacto la 112 si ti-o trimite pe ma-ta sa-ti deie mijda ca sa te linistesti.
Raspunde

iliuta sugiuta

Acum 11 ani

E de ajuns sa vezi de ce oameni e inconjurat parnaiasu ca sa iti dai seama ce fel de om e.Cred ca abia asteapta slugile sa iasa de la zdup sa-l pupe toata ziua in (_!_) .Lins placut slugarnicilor.
Raspunde

@14linge

Acum 11 ani

insule, esti invitat oficial sa-i tragi niste limbi in dos, da\' rapid!
Raspunde

@24

Acum 11 ani

Atac national impotriva brandului Sibiului,de ce nu-i aresteaza pe marii mafioti care au furat tara.
Raspunde

claudia din sibiu

Acum 11 ani

locuiesc in italia de 8 ani de zile si nu am avut niciodata ocazia sa-mi vizitez orasul venind cu avionul pana in Sibiu doar pe rute ocolitore cum ar fi Clujul.de ce nu putem avea si noi sibienii posibilitatea sa avem o companie aeriana low cost sibiu-italia?sunt doar interese politice la mijloc,pacat.mai avem o speranza in primavara anului 2013 con EasyJet,Doamne ajuta
Raspunde

@ claudia

Acum 11 ani

Explicatia este simpla: sasii si-au facut aeroport doar pentru ei, dar pe banii sibienilor, de aceea sunt curse numai in Germania si Austria!
Raspunde

petre

Acum 11 ani

Ma bucur ca cineva a incercat si a reusit sa lupte contra mafiei din transportul de persoane cu autocarele,aducand companiile low cost pe aeroportul din sibiu,e un lucru bun,de calitate si ieftin pentru noi romani,felicitari celor ce au reusti in sfarsit sa faca ca normalitatea sa reintre pe fagasul normal,iar celor ce presteaza servici de transport persoane cu autocarele,ar fi bine sa asi revizuiasca foarte bine calitatea si comportamentul cu care presteaza aceste servici.am fost jigniti destul si dusi in conditii inumane de conducatori auto ale acestor firme.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus