Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

ULBS incepe redistribuirea locurilor ramase neocupate in camine

Studenții care doresc să participe la redistribuirea locurilor rămase neocupate în căminele studențești trebuie să depună până în data de 02.10.2012 ora 15:00 la Secretariatul Direcției General Administrative de pe B-dul Victoriei nr. 10 sau la Comisia de cazare de la Caminul nr.3:

- cerere prin care să solicite alocarea unui loc în camin;

- adeverință eliberată de către Secretariatul facultății la care studiază în care să se specifice statutul studentului și media cu care a finalizat anul anterior sau media de admitere în cazul studenților din anul I.

Noii beneficiari ai locurilor de cazare trebuie să încheie contractul de cazare până în a treia zi a anului universitar, ora 20.00 (pentru toate căminele). Locurile neocupate începând cu această dată vor fi repartizate altor studenţi din ULBS în funcţie de criteriile prevăzute în prezentul Regulament de cazare.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 299

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus