Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

Ce indicatii au jandarmii pentru spectatorii de la Media Music Awards

 

45 de jandarmi din cadrul Jandarmeriei Sibiu şi Gruparea Mobilă Braşov, vor asigura ordinea publică şi siguranţa spectatorilor prezenţi în Piaţa Mare din municipiul Sibiu, la prima ediţie a manifestării “Media Music Awards”.

Jandarmii vor fi prezenţi atât în zonele de acces în spaţiul delimitat de organizatori precum şi pe traseele de afluire/defluire a spectatorilor în Piaţa Mare. Organizatorul preconizează participarea unui număr de 6000-7000 de spectatori iar pe scenă vor concerta cunoscuţi artişti români ai momentului precum: Smiley, Alex Velea, Anda Adam, Andreea Bănică, Vunk, Voltaj, Mandinga, Andra, Connect-R, Puya, Corina, Grasul XXL şi Maximilian.

Spectatorii nu au voie să introducă în spaţiul amenajat băuturi alcoolice, materiale pirotehnice interzise de lege ori alte obiecte care pot pune în pericol siguranţa participanţilor.

Jandarmeria Sibiană avertizează cetăţenii să nu arunce obiecte către alte persoane, să nu depăşească limitele decenţei în manifestările comportamentele şi să aibă în vedere faptul că manifestările obscene şi cele contrar bunelor moravuri sunt sancţionate de lege.

De asemenea, este interzisă afişarea de inscripţii care incită la ura naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă.

Participanţii la spectacol trebuie să respecte măsurile stabilite de organizatori şi forţele de ordine publică, pe traseele către locul de desfăşurare, în apropierea şi în incinta spaţiului delimitat pentru concert.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus