Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
7°C

Biroul Electoral Judetean: termenul limita pentru depunderea candidaturilor este 30 noiembrie

Biroul Electoral Județean informează competitorii electorali că termenul maxim de depunere a candidaturilor pentru alegerile parlamentare din data de 09.12.2012 se împlinește la data de 30.11.2012. ”În vederea înregistrării candidaturilor, fiecare competitor electoral va depune la Biroul Electoral de Circumscripție Județean, 4 dosare fiecare cuprinzând documentele prevăzute de art. 29 ind. 1 lit. a-f din Legea 35/2008, modificată. În plus față de documentele mai sus amintite fiecare candidat independent va depune în fiecare dintre cele 4 dosare un exemplar original al listei susținătorilor”, se arată într-un comunicat remis de BEJ Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

2 comentarii

partidu oropsitilor

Acum 11 ani

Sef de partid vreau sami depun canditatura cui ma adresez am semnaturile a 8 000 000 de oropsiti va promit ca daca voi fi ales va curge numai lapte si miere voi introduce metrou in SIBIU voi crea 10 000 de noi locuri de munca platite in euro voi acorda la fiecare familie tinara 20 000 de euro voi tripla pensile si multe altele sigla un vultur cu initiala P O VOTATIMA
Raspunde

vic

Acum 11 ani

30 octombrie 2012!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus