Vineri,
19.04.2024
Parțial Noros
Acum
5°C

LA 96 de ani, cel mai in varsta client al unei agentii bancare a refuzat un premiu de 1.500 de lei

Președintele Asociației Veteranilor de Război Sibiu, Geratimusz Morar, a fost identificat drept cel mai vârstnic client al celor de la BRD Sibiu. Drept pentru care, conducerea băncii l-a invitat în cadru festiv, în fața presei, să îi înmâneze un premiu în valoare de 1.500 de lei și să anunțe că lansează noi produse pentru pensionari.
Președintele Asociației veteranilor a refuzat premiul. ”Eu am făcut opt ani de armată, dintre care patru pe front, și nu am luat bani nimănui. Acest premiu nu că nu-l merit, dar sunt oameni care au mai mare nevoie de banii aceștia decât mine. Să le fie dați acestor oameni banii”, a spus Geratimusz Morar (foto stânga). ”Poate ne ajutați să identificăm acele persoane”, a adăugat Patric Popovici, directorul filialei bancare sibiene (foto dreapta).
La 96 de ani, Morar este client al băncii care l-a premiat de aproximativ șapte ani. Dar sumele pe care le rulează în nume personal prin intermediul sistemului bancar sunt mici, de câteva zeci (sub 30) de lei lunar.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

13 comentarii

#

Acum 11 ani

Reclama la BRD. Stiti cat costa sa vezi cati bani ai in cont (de la bancomat) la BRD? 2,2 lei! Pentru acesti bani unii lucreaza jumatete de ora, escrocilor!
Raspunde

Gore

Acum 11 ani

Exemplu de moralitate si caracter. Ia sa vedeti fii vazut daca premia banca un revolutionar, cum lua banii cu ambele maini........
Raspunde

@ gore

Acum 11 ani

sau un oltean...
Raspunde

@@gore

Acum 11 ani

sau un sas din astia ramasi de pripas...
Raspunde

buluc

Acum 11 ani

@4 sau pe tine, frustratule
Raspunde

buluc

Acum 11 ani

eu sunt un astfel de sas, cu foamea in gat
Raspunde

@@@@@@toti

Acum 11 ani

orice om nevoias ar fi luat banii si ar fi zis mutumesc frumos(sas,oltean,chinez , negru sau blond) spune-ti o suma ! ce pensie are domnul premiat?
Raspunde

Popa

Acum 11 ani

1215 lei. Averea lui cea mai mare este onoarea!
Raspunde

Cosmin

Acum 11 ani

Eu, in locul domniei sale, as fi luat banii si i-as fi donat unor oameni cu nevoi reale, aflati in dificultate. Sau as fi luat banii cu conditia ca banca sa faciliteze donarea acestor bani acelor persoane nevoiase si sa asigure un proces de donare transparent, nesupus indoielilor. Oricum, respecte domnului veteran.
Raspunde

#

Acum 11 ani

gandul.info/international/de-ce-a-refuzat-1-milion-de-dolari-matematicianul-rus-care-a-rezolvat-conjectura-lui-poincar-vezi-explicatia-savantului-8200787
Raspunde

Vasi

Acum 11 ani

Eu in locul lui m-as duce sa *****. Jos besescu!
Raspunde

Marius

Acum 11 ani

Toata stima! Mai sunt si oameni care cred in altceva decat in \"alergat dupa bani\" ...
Raspunde

rosu

Acum 11 ani

Sunt alaturi de 12. Marius: toata stima pentru Vasi de la 11.!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus