Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
15°C

ACTUALIZARE Un autocar cu pasageri s-a ciocnit cu doua TIR-uri. Soferul autocarului, ranit in accident, a ajuns la Urgente

ora 14.05: În urma investigațiilor medicale de la Spitalul Clinij Județean Sibiu, a rezultat faptul că bărbatul nu a suferit nicio fractură, așa cum se suspecta inițial. Însă, șoferul autocarului a fost trimis să efectueze și un control la Computerul Tomograf, iar cel mai probabil el va rămâne internat în secția Chirurgie. „În urma investigaţiilor medicale efectuate la raze s-a constatat că pacientul nu a suferit fracturi si nu este necesară internarea pe sectia ortopedie. El a fost trimis să efectueze şi un control la Computer Tomograf. Probabil pacientul va rămâne internat pe Secţie Chirurgie, pentru tratarea plăgii tăiate de la piciorul stâng. Aceasta se va hotări doar după ce vor sosi rezultatele de la CT”, au transmis în urmă cu puțin timp reprezentanții Spitalului Județean Sibiu.

 

actualizare ora 11.40: Șoferul autocarului, rănit în accident, a ajuns la UPU Sibiu cu o plagă tăiată la membrul inferior stâng. De asemenea, nu este exclus ca bărbatul să aibă și fractură la același picior. „La Unitatea de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu au ajuns azi la ora 10.43 un bărbat de 30 ani în urma unui accident rutier. Acesta a fost adus de un echipaj SMURD care a efectuat o operaţiune complexă de descarcerare. Bărbatul este conştient şi stabil, are o plagă tăiată la membrul inferior stâng şi există de asemenea suspiciune de fractură la acelaşi membru. În momentul de faţă investigaţiile medicale continuă, pacientul fiind trimis la raze. El va rămâne internat, probabil pe secţia Ortopedie, dar această informaţie va deveni certă doar după încheierea tuturor investigaţiilor”, transmite Decebal Todăriță, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Sibiu.

 

actualizare ora 11.20: Traficul de pe DN7 s-a deblocat în urmă cu puțin timp.

De mai bine de două ore traficul pe DN7 este blocat, în urma unui accident rutier în care au fost implicate un autocar plin cu pasageri și două TIR-uri.

Autocarul, plin cu pasageri, s-a ciocnit cu două tiruri, pe DN7, în zona localității Boița, din județul Sibiu. În urma accidentului, conducătorul autocarului a rămas încarcerat. În urmă cu puține momente, el a fost descarcerat. Bărbatul de 30 de ani era conștient când a fost scos de sub rămășițele mașinii, însă prezintă, după primele informații oferite de I.S.U. Sibiu, o „fractură mb. inferior”. Acesta va fi transportat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean Sibiu.

vom reveni cu detalii

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus