X

Candidatii ARD s-au lansat oficial: La munca, sa repornim Romania!

Lansarea celor 452 de candidaţi ai Alianţei România Dreaptă la alegerile parlamentare s-a încheiat, luni, avându-i ca protagonişti pe scena Operei Române, locul de desfăşurare a evenimentului, pe liderii ARD Vasile Blaga, Mihai-Răzvan Ungureanu, Aurelian Pavelescu şi Mihail Neamţu.

Purtătorul de cuvânt al ARD, Traian Ungureanu, moderatorul evenimentului de lansare a candidaţilor, i-a invitat pe rând pe scenă pe cei patru, prezentându-l pe Vasile Blaga drept "liderul hotărârii", pe Mihai-Răzvan Ungureanu ca "liderul deschiderii", pe Mihail Neamţu ca "liderul elanului" şi pe Aurelian Pavelescu – "liderul tradiţiei". "La un loc, Alianţa România Dreaptă, alianţa pentru o Românie dezvoltată, pentru o Românie democrată", a adăugat Traian Ungureanu, citat de Agerpres.
Vasile Blaga i-a îndemnat pe toţi cei prezenţi la manifestare să înceapă munca de campanie adresându-le o serie de întrebări: Vreţi să ne depărtăm tot mai mult de Europa? Vreţi o Românie blocată în continuare? Vreţi ca minciuna să rămână minciună de stat?". La răspunsul negativ al sălii, Blaga a completat: ”Atunci, la muncă şi hai să repornim împreună România! Doamne ajută!". 
Pe scenă, la finalul lansării, s-au aflat şi candidaţi ARD, printre ei numărându-se Anca Boagiu, Radu F. Alexandru, Nicolae Ivăşchescu, Alex Ştefănescu, Ştefan Vlaston, Sulfina Barbu, Iulian Crăciun. Cu toţii au încheiat manifestarea împreunându-şi mâinile în semnul inimii – semnul electoral al Alianţei România Dreaptă, în aplauzele celor prezenţi în sală.
 
Candidații ARD pentru județul Sibiu sunt:
 
Camera Deputaților
 
Cornel Știrbeț – Colegiul 1
Raluca Turcan – Colegiul 2
Cristian Marian – Colegiul 3
Florin Neag – Colegiul 4
Ilie Crețu – Colegiul 5
Constantin Șovăială – Colegiul 6
 
Senat:
 
Ion Ariton – Colegiul 1
Oliviu Laurențiu Fufezan – Jiman – Colegiul 2
Ioan Gligor – Colegiul 3

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

17 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Banu

  Cornel Stirbet?????????????? ala nici nu stie sa vorbeasca,Raluca Turcan e din Botosani nicidecum din Sibiu ,iar Ariton nu mai are rost o prezentare.

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  anonimus

  vati trezit da 4 ani ce ati facut s-au nu ati fost in tara cit dureaza lozinca asta cu pornirea economiei pina dupa 9 decembrie dupa acea o bagam la arhiva pentru 2016 – 2020 veniti cu mici galeti si alte pomene ca tot din bani fraierilor le dati

 6. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 7. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  tex

  Voi sunteti nebuni cei ce au tot comentat?! cum sa va radeti de asa persoane competente???
  Turcan…joaca f bine rolul de gaina blonda bleaga…stirbet-cetateanul turmentat…(eu acum unde ma pun sa candidez…hac, parerea mea)…lista poate continua! Dar cel mai tare…este nenea Ariton, cu toate ca ai mei parinti sunt amici cu el…dar tace si faca rahat la el in chilotei…dupa care se scutura in capul nostru. Eu zic, ca adunatura asta de super eroi…are mari sanse sa castige! vorba aia…daca nu cade, pica! si mai ales cand l-am vazut pe ariton cu autostrada in spatele lui…hahaha…de ce nu si-a pus un camp de lalele, un peisaj lunar…ca tot atat de SF sunt toate!

 8. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  mosu

  santeti nebuni cum doriti sa reporniti romania in iarna trecuta a pornit singura si nea facut praf toata iarna am suferit dupa sloganele strigate de protestatari in toata tara iar in primavara am pierdut totul . Acuma de dorim sa repornim romania vom pierde totul la alegeri si vom fi de tot ca/ca /tul vor rade si gainile ca deabia vom intra in parlament.USL ul ne da clasa si noi stim dar vrem sai pacalim pe alegatori pe care i-am ARDs o data si acum vrem sai mai ARD em inca o data pe boi

 9. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Andrei

  Cum să repornească România…mai degrabă să ARD-ă România…. Să le fie ruşine că au adus România în starea de moarte clinică… Ruşine PDL (ARD)! Nu ştiu cum mai au acum tupeul execrabil să se mai adreseze oamenilor…

 10. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Andrei

  Cum să repornească România…mai degrabă să ARD-ă România…. Să le fie ruşine că au adus România în starea de moarte clinică… Ruşine PDL (ARD)! Nu ştiu cum mai au acum tupeul execrabil să se mai adreseze oamenilor…

 11. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 12. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Vasi

  Candidatii de toate soiurile,ar trebui sa-si reporneasca butonasul ala pe care scrie \”bun simt\” si apoi sa dea un \”refresh\” celor 3(trei) neuroni din dotare,daca nici asa nu constata,stupefiati sau nu,ca sunt reprezentantii NOSTRI,atunci pot sa se duca la dracu-n cosmos……..cat despre pdl,cele reci si adanci de 2 metri,sunt gata sapate…..de ei insisi….cadere placuta!…..daca vad anul asta o galeata,un pix,etc de orice culoare,am sa-mi mananc in fata urnei buletinul de vot,iar stampila am sa mi-o pun pe fese,inseamna ca tara asta va fi oricum condusa cu kuru\”…..

 13. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  sibian

  Nu v ati saturat de parvenitii astia care isi bat joc de noi de 23 ani? Ne meritam soarta, pentru ca noi i am ales…Votati un sibian 100% IULIANA CRUCIAT,Doamna asta a facut ceva pentru Sibiu,a salvat Mitropolia Ardealului,nu va mai aduceti aminte de Marsul Credintei, cand a scos in centru peste 3500 de mireni…Si qa facut asta fara banii si sprijinul vreunui partid….

 14. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  turmentatul cetatean

  doar cateva intrebari : mai au acest curaj sa vina in fata noastra sa spuna ca or sa reporneasca tara ? cine a condus.o multi ani (pdl)? cine a pus.o pe butuci (pdl)?

 15. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 16. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  cici

  Se vor umple de ridicol aceste \”paiate\”, care anunta \”repornirea tarii\”! Pai nu ei au produs infarctul acestei tari ? Sper sa obtina un scor electoral direct proportional cu calitatea lor sufleteasca. Forta USL!

 17. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Georg

  Alegerile parlamentare ar trebui să se desfășoare în două tururi: începerea urmăririi penale și trimiterea în judecată._ Copy-Paste din Kamikaze.ro (www.kmkz.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Politica
 • Contact