Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
15°C

Gala K1 – Cupa Romaniei, duminica la Sibiu

Sibiu Shopping City găzduiește duminică „Gala K1 – Cupa României”, eveniment adresat sportivilor amatori, copii, junior și tineret de la cluburile de profil din țară.

”Ziua de concurs se va încheia cu un adevărat regal al luptelor de K1: 6 meciuri dintre care 3 de nivel profesionist, în care vor lupta sportivi campioni naționali- Bogdan Stanciu, multiplu campion național și vicecampion european, Bunea Izidor, luptător profesionist, Alex Barbu, campion național, Cosmin Aron, campion național, Radu Danoiu, campion național şi Adi Rusu, luptător amator”, anunță organizatorii.

Meciurile de amatori încep de la ora 12:00, iar luptele principale sunt programate de la ora 18:00. Intrarea este liberă.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus