Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
8°C

Emil Boc s-a pozat cu sabotul urias

Primăria Cluj-Napoca a primit cadou, marţi, un sabot uriaş, de culoare galbenă, de peste doi metri lungime, din partea oamenilor de afaceri olandezi din municipiu, care urmează să fie instalat pe esplanada râului Someş, iar Emil Boc şi ambasadorul Olandei s-au pozat cu el.

Sabotul, unul dintre simbolurile Olandei, a fost donat, marţi, Primăriei Cluj-Napoca, de oamenii de afaceri olandezi din municipiu, în cadrul unui forum economic la care au participat primarul Emil Boc şi ambasadorul Olandei la Bucureşti, Matthijs van Bozel.

Consulul onorific al Olandei la Cluj-Napoca, Wouter Reijers, a declarat că acest cadou reprezintă "ceva tipic olandez, care va plăcea copiilor".

 Primarul Emil Boc a declarat, la rândul său, că sabotul este un cadou simbol al bunelor relaţii româno-olandeze, în special la Cluj-Napoca, unde există importanţi investitori olandezi.

"Am primit în mod simbolic un sabot pur olandez care să fie simbolul prezenţei şi continuităţii relaţiilor economice, culturale şi politice între Cluj-Napoca şi Olanda. Îl vom pune pe esplanada Someşului, unde afişăm toate cadourile de la oraşele înfrăţite, să fie parte a comunităţii noastre, aşa cum sunt şi olandezii", a spus Boc.

Emil Boc şi oficialii olandezi prezenţi la forumul economic organizat de Clubul Oamenilor de Afaceri Olandezi din Cluj-Napoca - printre care s-au mai numărat, alături de ambasadorul Matthijs van Bozel, consulul onorific al Olandei la Cluj-Napoca, Wouter Reijers, Hans Smaling, directorul economic al Ambasadei Olandei în România şi Richard Reese, preşedintele Camerei de Comerţ Româno-Olandeză - şi-au făcut poze lângă sabotul uriaş.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

nedumeritu

Acum 11 ani

Ala-i sabotul cu care ai sabotat Sibiul,gagauta?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus