Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

Oferta de Revelion 2013 in Piata Mare: Riff, Ricky Dandel, dansuri populare

Chiar dacă programul evenimentelor din noaptea Anului Nou nu a fost stabilit în cele mai mici detalii, administrația locală a anunțat numele care vor întreține prin spectacole sibienii care aleg să iasă în centrul orașului la finele lui 2012 și începutul lui 2013. Oferta publică este, însă, departe de strălucirea anilor din preajma Capitalei Culturale Europene.

Ca în fiecare final de an, în ajunul noului an este programat un spectacol special susţinut de Sibiu Youth Orchestra, dirijată de Gabriel Bebeşelea, împreună cu soprana Daniela Vlădescu, baritonul Zoltan Nagy şi dansatorii Teatrului de Balet Sibiu. Spectacolul va fi reluat în prima zi a anului 2013, de la ora 19.

Riff și Dandel tatăl și fiul

Concertele din Piața Mare a Sibiului sunt programate să înceapă de la ora 22.30, când pe scenă vor urca cei de la Riff, alături de Ricky şi Elvin Dandel. După un concert de o oră aceștia vor fi urmaţi de Paula Seling şi Ovi.

Mesajul lui Johannis

Primarul Klaus Johannis va fi pe scenă înaintea trecerii în noul an. ”Cred că sibienii așteaptă să îi salut. E ceva care ține de coeziunea orașului”, a explicat Johannis tradiția prin care, la final de an, urcă pe scenă pentru un mesaj către sibieni și numărătoarea inversă.
După focul de artificii de la miezul nopții, Paula Seling și Ovi vor mai cânta preț de jumătate de oră. Pe scenă vor urca apoi Junii Sibiului, acompaniați de Mariana Anghel și invitații săi.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

..

Acum 11 ani

eu am fost citit ceva despre Paula Seling si Ovi..
Raspunde

ALEX

Acum 11 ani

ORICUM PROGRAM FOARTE SLAB NU IMI PLACE DE NICI UNII ORICUM FOARTE SLAB PROGRANUL SI FOARTE SCUMP CU 40.000 DE EURO PUTEA ADUCE SI UN INTERNATIONAL.NE IMBATAM CU APA RECE.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus