Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Concert in ziua de Craciun, in Catedrala Marginimii

În ziua de Crăciun, de la ora 16:30, va avea loc prima ediție a unui  nou  Concert de  Crăciun la lumina lumânărilor. Concertul se organizează sub patronajul Arhiepiscopiei Sibiului și va fi găzduit de Biserica Sf. Mihail și Gavril din Gura Râului, numită și Catedrala Mărginimii de către Mitropolitul Antonie Plămădeală.

Evenimentul se bucură de sprijinul celor două biserici din comuna Gura Râului. Vor concerta atât coriști locali, corul școlii, cât și vedete ale muzicii populare precum Camelia Cosma Stoiță sau Maria Lepindea, alături de săteni simpli. Organizatorii spun că nu vor lipsi și câțiva invitați surpriză.

“E un proiect născut din bucuria de a dărui, din dorința de a oferi comunității și musafirilor ce vor petrece sărbătorile la Gura Râului și în împrejurimi, o seară de colinde adevărate, un Crăciun căruia să nu îi lipsească nimic”, a declarat Părintele Ioan Peana, parohul bisericii ce va găzdui această seară specială.

Intrarea va fi liberă, iar donațiile primite prin bunavoința publicului vor fi oferite școlii Aurel Decei din Gura Râului, pentru aniversarea Semicentenarului de la constucția acesteia, ce va avea loc în 2013.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

2 comentarii

ŞTEFAN Lucian

Acum 11 ani

În dimineţile geroase de iarnă eu sug puşla prin nămeţi la trecători. Evident, la lumina lumânărilor.
Raspunde

sateanul

Acum 11 ani

Domnul Stefan Dobre, pentru dumneavoastra cine nu e vedeta de muzica populara e \"satean simplu\"? Sa stiti ca multi academicieni s-au nascut la sat (v. Saliste), si cu siguranta locuitorii nu pot fi numiti \"simpli\". Simplu sunteti dumneavoastra in gandire cand considerati ca oamenii de la sat sunt mai prejos. \"Locuitori din Gura Raului\" era indeajuns, nu era nevoie sa folositi adjectivul \"simplu\" deoarece nu reprezinta decat un grad rezultat prin raportare si este RELATIV...aici inteles cu sens peiorativ... Simple sunt si integralele pentru un profesor de matematica, dar si constructia unui avion pentru un inginer aeronautic...pe cand acestea sunt cu siguranta complexe pentru dumneavoastra. Si probabil \"simpli\" sunt si locuitorii din Gura Raului pentru un simplu om ca dumneavoastra...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus