X

Fumurile functionarilor se vad de departe

De mai bine de zece ani, Sibiul a devenit unul din primele oraşe "descentralizate" de la sistemul unic de distribuţie a agentului termic, debranşate cu alte cuvinte. Iar fără căldură de la Energie Termică, fiecare sibian, asemenea fiecărei instituţii mai mult sau mai puţin publice, şi-a amenajat propria centrală, pentru căldura de peste iarnă.

Acest lucru a devenit foarte evident la Direcţia Sanitar-Veterinară şi pentru Protecţia Alimentelor Sibiu, aceea care, printre altele, împart amenzi în stânga şi în dreapta pe numele celor care atentează conştient sau nu la sănătatea sibienilor. A devenit evident mai ales pentru cititorii noştri, unul dintre ei trimiţându-ne câteva fotografii care să ilustreze "evidenţa". Din imagini, se vede în mod clar cum prin coşul de fum al clădirii care adăposteşte Direcţia Sanitar-Veterinară, iese o dâră care ar face invidioase multe combinate chimice. "Sper ca cineva să le atragă atenţia, mai ales că nu este pentru prima dată", ne semnalează cititorul care "semnează anonim". "De ce «o semnez şi o trimit anonimă?» Fiindcă în secolul 21, în România, nu mă simt protejat de instituţiile statului şi nu cred că o sesizare de la un om obişnuit se poate termina altfel decât fără răspuns şi, eventual, cu «urmări»", mai arată cititorul Turnul Sfatului.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

5 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  socialistul

  Si care-i problema daca cei care locuiesc sau muncesc acolo fac focul cu lemne. Banuiesc ca nu-i vorba de incinerarea unor deseuri nocive.

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  dapero

  Decat sa dezinformati opinia publica cu fotografii si texte facute de toti `neicanimeni`, mai bine intai sa va informati si apoi sa publicati.Dar ce spun eu aici, ca la noi mai intai sa da din gura si apoi se gandeste.
  P.S.
  La cat mai multe editii !!

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  pucistul

  a dracu lemnele alea, erau invelite in cauciuc…eu cred Dapero ca e trucata poza. daca o descarci si o maresti se vede ca e facuta e photoshop

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  poate

  arde deseuri confiscate si distruse de ei sa nu mai lase urme . [ crematoriu ] in mijlocul orasului , depinde unde bate vintul , acolo se duc microbi .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Contact