Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Zoltán Nagy: “Concertul de Anul Nou va fi unul cu totul special"

Sala Thalia din Sibiu găzduieşte în 31 decembrie 2012 şi 1 ianuarie 2013, cea de-a IV-a ediţie a Concertului de Anul Nou. Evenimentul este organizată de Uniunea de Creaţie Interpretativă a Muzicienilor din România (UCIMR), Elite Art Club Unesco şi Casa de Cultură a Municipiului Sibiu.

Sibiu Youth Orchestra va fi condusă şi în acest an de tânărul dirijor sibian Gabriel Bebeşelea. Alături de trupa de balet a Teatrului de Balet Sibiu, pe scenă vor mai urca soprana Daniela Vlădescu şi bas-baritonul Zoltán Nagy.

“Admir iniţiativa acestui eveniment. Este prima mea colaborare cu SYO şi totodată prima mea apariţie într-un cadru artistic la Sibiu. Am acceptat cu mare bucurie invitaţia organizatorilor şi a maestrului Bebeşelea cu care mă aflu deja la a doua colaborare. Ştiu că publicul sibian este amator de muzică clasică şi operă, este un public care a avut ocazia de a asculta multe spectacole de calitate. Concertul nostru de Anul Nou va fi unul cu totul special, cu peste 60 de muzicieni, instrumentişti tineri, plini de energie şi dorinţă de a face muzică la cel mai înalt nivel. Vom sărbători cu toţii trecerea în noul an în cadrul unui concert "efervescent" cu un program care sper să aducă multă bucurie in inimile spectatorilor” a declarat Zoltán Nagy.

Programul Concertului de Anul Nou cuprinde lucrări semnate G.Bizet, P.I.Ceikovski, R.Wagner, G.Verdi, W.A.Mozart şi J.Strauss.

Biletele s-au pus în vânzare la Librăria Humanitas din Sibiu, magazinele Orange, Vodafone, Germanos şi online pe eventim.ro. Preţul unui bilet este de 50 şi 75 lei.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus