Vineri,
26.04.2024
Innorat
Acum
6°C

Guvernul: Orlandea si Pavelescu nu mai au dreptul la locuinta RA-APPS

Virgil Orlandea, în calitate de consilier al fostului ministru Ion Ariton, și Mircea Pavelescu, cel care a condus Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului din postul de vicepreședinte, sunt printre sibienii care apar pe lista chiriașilor RA-APPS, făcută publică de Guvern. Potrivit reprezentanților Executivului, cei doi sibieni ocupă în continuare locuințele de serviciu, pe rol fiind procese de evacuare.  Anul trecut, ambii și-au pierdut funcțiile ocupate în timpul guvernării PD-L.
Potrivit listei Guvernului, Mircea Pavelescu folosește o locuință cu cinci camere, în suprafață de 181 de mp, pentru care plătește 686,58 euro și 574,48 lei, lunar, chirie și dotări. În cazul lui Virgil Orlandea (foto), suprafața locuinței cu trei camere este de 50 de mp, pentru care chiria lunară este de 138 de euro.
Printre sibienii care mai beneficiază de o locuință de la Regia Autonomă – Administrația Patrimoniului Protocolului de Stat se numără și Ioan Răceu, fostul adjunct al DGFP Sibiu, acum director general în cadrul Ministerului Finanțelor Publice. El folosește o locuință cu trei camere, de 75 de mp, pentru care chiria de 587 de lei, lunar, este achitată de către Minister.
Și deputatul FDGR, Ioan Ganț, locuiește într-un apartament cu două camere, cu o suprafață de 78 de mp. Chiria și dotările (231 de euro și 40 de lei, lunar) sunt achitate de către deputat.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

cine sant astia

Acum 11 ani

asa santem noi romani sa-i bagam in seama pe toti slabi
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus