X

Buget mai mare pentru investitiile in scoli. Vezi care intra in reabilitare

Peste 170 000 de euro sunt alocați, în plus față de anul trecut, pentru lucrări la clădirile care adăpostesc unitățile de învățământ din Sibiu. Din suma totală de trei milioane de lei, cea mai mare parte va merge către lucrări noi de investiții.
”La capitolul lucrări noi de investiţii este prevăzută reabilitarea instalaţiilor termice la şcoala gimnazială Nicolae Iorga, la Grădiniţa nr. 36, la şcoala gimnazială nr. 25 şi la şcoala gimnazială Radu Selejan, reabilitarea instalaţiilor sanitare la şcoala gimnazială nr. 1, reabilitarea instalaţiilor termice şi sanitare la şcoala gimnazială Regele Ferdinand. La Grădiniţa 41 va fi instalată o nouă centrală termică şi va fi amenjată reţeaua pentru aceasta, iar la Grădiniţa Fraţii Grimm va fi reabilitată reţeaua de apă şi canalizare. Reţeaua de apă va fi refăcută şi la Colegiul Tehnic Energetic. Un nou gard va fi executat la şcoala gimnazială nr. 21, iar la şcoala gimnazială nr. 8 va fi executată o rampă”, informează administrația locală.
Lucrări de reparații capitale, achiziții și proiectare sunt programate și la alte instituții de învățământ. La Colegiul Pedagogic, tâmplăria existentă va fi înlocuită cu una din PVC cu geamuri termopan, alături de refacerea izolației termice și crearea unei alei de acces.”De asemenea, la Colegiul Economic G. Bariţiu vor fi amenajate săli de clasă, iar la Colegiul Samuel Brukenthal va fi reparată faţada şi restaurate ferestrele. Gardul grădiniţei nr. 22 va fi de asemenea refăcut”.
La Grădinița nr. 41 (de pe strada Treboniu Laurean) vor fi cumpărate aparatele necesare pentru bucătărie și o nouă centrală termică.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

2 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  siby

  Pana ajungeti la Scoala I.L. Caragiale (fosta nr. 16) se darama cu totul. Madam Simona, sefa de la Serviciul scoli din Primarie, are ce are cu scoala aceasta de vreo 20 de ani…in sensul ca nu aproba nimic nici macar in situatii de urgenta, iar actualul director e foarte pasiv si multumit chiar! Dar se pare ca numai el…

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  DANA

  La fel si la scoala 8 de pe Lupeni. Directoarea pare la fel de multumita si cred ca la fel asteapta poate se darama.Nu mai are mult pana la pensie asa ca nu ne deranjam. Ce rost are?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Sibiu
 • Contact