Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
9°C

Serviciul Judetean de Ambulanta Sibiu angajeaza asistent sef

Postul de asistent şef de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Sibiu a rămas neocupat, după ce în urmă cu cinci luni, la concurs nu s-a prezentat niciun candidat. Managerul Ovidiu Luca, spune că în 27 februarie va scoate din nou postul la concurs şi speră că măcar atunci se va ocupa.

„Nu a venit nimeni data trecută. Acum, sincer mie mi-ar plăcea să vină cineva din afară, căci cei din cadrul Serviciului, cei care întrunesc condiţiile nu sunt interesaţi, iar cei care îşi doresc nu au cursul de perfecţionare, care este absolut necesar. Şi în plus trebuie să îţi placă şi munca de birou”, a spus Ovidiu Luca.

Persoanele interesate să se prezinte la concurs trebuie să fie calificate ca asistent medical principal şi să aibă un curs de perfecţionare în domeniul managementului sanitar.

În 2012 la Serviciul de Ambulanţă Sibiu au existat mai multe probleme legate de personal. Potrivit managerului, trei medici au plecat la muncă în străinătate şi au fost înlocuiţi, în schimb alte trei cadre medicale şi-au laut concediu fără plată pe o perioadă de un an de zile, iar înlocuirea lor nu este posibilă, decât parţial.

“Aici a fost vorba despre două asistente şi un medic. Medicului i-a fost ocupat postul şi posturile asistenţilor au fost ocupate pe sferturi de normă, mai mult nu am putut face”, a mai spus Ovidiu Luca.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus