Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Ethica Grupul Farmaciilor Independente s-a lansat la Sibiu

Miercuri, 30 ianuarie s-a lansat la Sibiu şi în alte nouă judeţe din ţară Grupul Farmaciilor Independente sub marca Ethica, care cuprinde peste 250 de farmacii independente în ţară, dintre care 16 în judeţul Sibiu. Sub sloganul „Ethica este farmacia care te cunoaşte!”, reprezentanţii caută să promoveze „etica şi profesionalismul”, plecând de la premisa că „nu vânzările sunt prioritatea, ci interesele pacientului”.

„Sunt o femeie cu state de plată vechi în domeniul farmaciei şi de aceea cred că farmaciile cărora le-am propus să intre sub marca Ethica au răspuns pozitiv. Acest grup îşi doreşte ca farmaciştii noştri să facă faţă cu profesionalism dorinţelor pacienţilor, să le pună pe acestea pe prim plan şi să nu fie motivaţi de creşterea vânzărilor. Tocmai în acest scop preţurile pe care le vom practica vor fi corecte şi transparente”, a declarat Carmen Oros, preşedintele Ethica Sibiu.

Nu toate farmaciile independente din judeţul Sibiu au răspuns invitaţiei Ethica de a se alătura grupului, dar cele mai multe au răspuns afirmativ. Dintre acestea în judeţul Sibiu funcţionează 16 farmacii îndependente care aparţin Grupului Farmaciilor Independente, astfel opt în Sibiu, trei în Mediaş şi câte una în Şelimbăr, Sadu, Talmaciu, Cristian şi Sălişte.

„Noi în Ethica putem face mai multe decât pot face lanţurile de farmacii. Nu noi am ales să fim societăţi comerciale, statul ne-a impus. De aceea trebuie să mergem înainte în două feluri: ca societate comercială şi ca profesionişti din domneiul farmaciei”, a spus Felicia Gligor, proprietara unei farmacii independente din cadrul Ethica.

Farmaciile din cadrul grupului îşi vor păstra independenţa administrativă şi economică, dar vor putea beneficia gratuit de consiliere juridică, de asistenţa unui avocat sau al unui specialist în negocierea contractelor cu furnizorii sau în relaţiile cu Casa Naţională de Asigurări de Sănătate.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

12 comentarii

pacient

Acum 11 ani

Ma bucur nespus pentru oasemenea initiativa si poate lanturile de famacii care stim foarte bine ca au in spate .....pe cine trebuie... ,nu se gandesc nici un moment la PACIENT ,activitatea este desfasurata de nonprofesionisti si au targhet de indeplinit.Nu discuta deloc cu pacientul ,doar VINDE medicamentul ,stiind foarte bine ca misiunea lui este sa completeze medicul,sa tina legatura medic-pacient in folosul celui suferind. BRAVA ETHICA VENIM SPRE VOI!!!! Unde va putem gasi
Raspunde

ReMi

Acum 11 ani

FELICITARI pt.initiativa.Ma bucur ca sunt INDEPENDENTE si poate se gandesc si altii sa fie INDEPENDENTI !!!
Raspunde

udar

Acum 11 ani

Sunt bucuros . Care sunt cele opt farmaci din Sibiu. Daca nu sunt cunoscute este o initiativa buna , dar fara rezultate .
Raspunde

PACIENT

Acum 11 ani

Hai ,... nu anunta nimeni care sunt farmaciile ETHICA??
Raspunde

ptr 4

Acum 11 ani

le vom vedea sigla in curand
Raspunde

Farmy

Acum 11 ani

Adica o sa ia banii cu zambetul pe fata?!? E ca cei de la serviciile mortuare: \"va asteptam cu placere\"!
Raspunde

TUTU

Acum 11 ani

Am depistat trei: 1.Farm. de la piata Cibin langa pod. 2.Farm. de pe str.Coanda la COMPA. 3. Farm.din Turnisor. La atac inainte!!!
Raspunde

farmacist Felicia Gligor

Acum 11 ani

Va multumim tuturor pentru aprecieri. Va vom demonstra ca pacientul este cel mai important pentru noi. Farmaciile ETHICA Sibiu AGVET FARM - str. Rahovei 28, ALPHA MED - hategului 10, N.Iorga 50, ALPIN SERV - Raului 20, CAMEEA FARM - H. Coanda 8 (COMPA poarta 2), DEFA SIB - Ludos 51, FARMACIA NARTEA - Calea Dumbravii, bl.1, OPTIFARM - str. Rusciorului 47 Farmaciile ETHICA alte localitati ANDREDY PHARMA SAN - Talmaciu str. Textilistilor 1, BIOFARM - Selimbar str. M. Viteazu 222, DIA FARM Medias,Sos. Sibiului 52, FARMACIA NARTEA Saliste, str. Vale 7, ROBERT COM - Medias str. 1 Decembrie bl.1, REMEDIUM - Mediasstr. Avram Iancu 21, SERENA FARM - Sadu str.I.M. Klein 25
Raspunde

Geo

Acum 11 ani

Eu nu pricep o chestie: dotorul ma trimite la Sensiblu sau Catena, imi dau reduceri babane dar pretul medicamentului este totusi mai mare decat la o farmacie de asta de cartier ??? Am patit-o de 3 ori a patra oara promit ca nu mai fac.
Raspunde

farmacist

Acum 11 ani

LANTURI DE FARMACII=NEPROFESIONALISM=TARGHETE =MEDICAMENTE SCUMPE=MEDICI CU INTERESE,STIMULENTE...!=ANGAJATI CU PFA-URI=IMPOZITE MICI= PROFITURI MARI CARE MERG AFARA ...! MONOPOL =INTERESE ECONOMICE FOARTE MARI ETC... IN TIMP CE FARMACIILE PARTICULARE CORECTE PLATITOARE DE IMPOZITE MAI MARI CU PROFITURI CARE RAMAN AIIICI..., MOR INCET SI SIGUR .TOTI ...SUNT MUTI SI SURZI ...!
Raspunde

ema

Acum 11 ani

Este ffff buna initiativa voastra.
Raspunde

Elena

Acum 11 ani

Cota de piata a lanturilor in unele judete depasete 80%.In tarile occidentale n-au voie sa depaseasca mai mult de .30%Este lege.Din cauza aceasta Romania este saraca.Ministrii nostrii s-au timorat s-au panicat la amenintarile cu UE.Ca si in alte domenii:Piata de desfacere.Strainilor le trebuie profit: amaratele de pensii si salarii si pe alea le duc la ei.Daca nu ne trezim pierduti santem ca popor.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus