Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
18°C

Promotie Tarom: Sibiu – Munchen, dus – intors, la 289 de euro pentru doua persoane

Compania TAROM a anunțat astăzi o promoție de Valentine’s Day şi Dragobete, la preţul de 289 de euro, cu toate taxele incluse, pentru două persoane, pentru un zbor dus-întors. Oferta este valabilă pentru plecările din Bucureşti către Amsterdam, Atena, Barcelona, Budapesta, Frankfurt, Istanbul, Larnaca, Londra, Lyon, Madrid, Munchen, Paris, Roma, Salonic şi Viena.

De asemenea, oferta este valabilă şi pentru plecările din Sibiu către Munchen şi din Iaşi către Roma. Cele două persoane trebuie să călătorească împreună pe ambele tronsoane.

Biletele pot fi cumpărate între 1 şi 24 februarie 2013, iar călătoria trebuie să aibă loc între 8 februarie şi 8 martie 2013 (data ultimului retur). Biletele pot fi achiziţionate din orice agenţie TAROM sau de la agenţii acreditaţi. Oferta este valabilă în limita locurilor disponibile.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 521

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

4 comentarii

siby

Acum 11 ani

Persoanele trebuie sa calatoreasca impreuna pe ambele tronsoane...dar ce facem la controlul de la imbarcare si la vama ca nu putem fi impreuna??? M-am hotarat: plec la Munchen de Valentine\'s Day si ma intorc la Sibiu de Dragobete! Cine vine cu mine...impreuna? Platesc eu tot!
Raspunde

silvia

Acum 11 ani

da disperare mare ne iau chiar prosti lumi o companie de *** si scumpa foc un pret de bataie de joc iarna nu sezon nu pasti, craciun
Raspunde

europeanul

Acum 11 ani

promotie este cand calatoresti, spre exemplu, targu mures-bergamo, dus-intors, 2 persoane cu cca. 40 euro, asa cum am calatorit eu, de cateva ori in cursul anilor 2011-2112 cu compania wizz air, in conditii excelente!!!
Raspunde

stai cuminte

Acum 11 ani

Asta-i promotie?!?! Eu am fost in august 2012 cu Lufthansa Sibiu-Munchen si am dat 145 de euro dus-intors cu tot cu asigurarea de sanatate si de zbor, cand vorba aia era plin sezon. Acum in februarie care-i smecheria? :)
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus