X

Promotie Tarom: Sibiu – Munchen, dus – intors, la 289 de euro pentru doua persoane

Compania TAROM a anunțat astăzi o promoție de Valentine’s Day şi Dragobete, la preţul de 289 de euro, cu toate taxele incluse, pentru două persoane, pentru un zbor dus-întors. Oferta este valabilă pentru plecările din Bucureşti către Amsterdam, Atena, Barcelona, Budapesta, Frankfurt, Istanbul, Larnaca, Londra, Lyon, Madrid, Munchen, Paris, Roma, Salonic şi Viena.

De asemenea, oferta este valabilă şi pentru plecările din Sibiu către Munchen şi din Iaşi către Roma. Cele două persoane trebuie să călătorească împreună pe ambele tronsoane.

Biletele pot fi cumpărate între 1 şi 24 februarie 2013, iar călătoria trebuie să aibă loc între 8 februarie şi 8 martie 2013 (data ultimului retur). Biletele pot fi achiziţionate din orice agenţie TAROM sau de la agenţii acreditaţi. Oferta este valabilă în limita locurilor disponibile.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

4 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  siby

  Persoanele trebuie sa calatoreasca impreuna pe ambele tronsoane…dar ce facem la controlul de la imbarcare si la vama ca nu putem fi impreuna??? M-am hotarat: plec la Munchen de Valentine\’s Day si ma intorc la Sibiu de Dragobete! Cine vine cu mine…impreuna? Platesc eu tot!

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  europeanul

  promotie este cand calatoresti, spre exemplu, targu mures-bergamo, dus-intors, 2 persoane cu cca. 40 euro, asa cum am calatorit eu, de cateva ori in cursul anilor 2011-2112 cu compania wizz air, in conditii excelente!!!

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  stai cuminte

  Asta-i promotie?!?! Eu am fost in august 2012 cu Lufthansa Sibiu-Munchen si am dat 145 de euro dus-intors cu tot cu asigurarea de sanatate si de zbor, cand vorba aia era plin sezon. Acum in februarie care-i smecheria? :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Sibiu
 • Contact