Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Fostul administrator al Bursei din Sibiu a devenit consilierul ministrului economiei

Paul Miclăuș a anunțat că își propune realizarea ueni evaluări a companiilor de stat atractive pentru investitori care se află în portofoliul Ministerului Economiei.

“I-am propus ministrului să inventariem și să evaluăm situația companiilor de stat pe care ME le are în subordine, să vedem care funcționează și care nu, iar în cazul societăților cu probleme vom găsi soluții pentru a le transforma în ceva viabil. O problema în momentul de față este aceea că în afara de Oficiul Privatizarilor și AVAS nimeni nu știe cu exactitate ce companii sunt în subordinea cărui minister”, a declarat Miclăuș, citat de wall-street.ro.

In 1997, Miclăuș a mai fost consilier al președintelui Comisiei Buget, Finanțe, Bănci din Senatul României.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

2 comentarii

eem

Acum 11 ani

HOT la HOT trage
Raspunde

bravo

Acum 11 ani

au vindut 4 combinate cu 52 lei si 20.000 muncitori ,familii nenorocite ,vindeti oul de sub closca si parul de pe limba ei .
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus