Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

Interimatul de la Spitalul Judetean s-a incheiat. Cotarla numit manager pentru o perioada de trei ani

După ce în ultimele şase luni a ocupat postul de manager interimar al Spitalului Clinic Judeţean, Liviu Cotârlă a promovat examenul de manager şi a fost numit manager al spitalului sibian, pentru perioada 1 februarie 2013 – 31 ianuarie 2016.

“Iniţial trebuia sa fie concurs, dar pentru că a fost un singur candidat a fost doar examen. În perioada 7-9 ianuarie am dat toate probele şi în 1 februarie s-a încheiat contrctul de manageriat. Nu am vrut să merg mai departe cu activitatea începută în iulie 2012. Am aşteptat să apară un contracandidat şi eu să fac pasul înapoi. Dar, pentru că nu s-a înscris nimeni, m-am înscris în ultimul moment, pentru că am considerat că nefiind nimeni care să îşi asume responsabilitatea, trebuie să merg eu mai departe cu activitatea”, a declarat Liviu Cotârlă.

Managerul a mai spus că funcţia pe care o deţine nu este una de invidiat, ci o funcţie care duce la o ”uzură fizică şi psihică foarte mare, fantastică”.

“Din momentul semnării contractului preşedintele Consiliului Judeţean are demisia mea în alb, iar în momentul în care o să existe problem administrative legate de manager, demisia mea se poate activa oricând”, a mai spus Cotârlă.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

6 comentarii

rasplata

Acum 11 ani

vedeti ca a meritat sacrificiul de a cadida acum 5 ani la primarie? Niciun lucru nu ramane neremunerat. Bine ati revenit la putere, leprelor, ne era dor de jocurile voastre jegoase!
Raspunde

valjan j

Acum 11 ani

l LIVIU ESTE UN DIRECTOR MERITORIU . : harnic ,priceput ,modest , amabil f respectos ,truditor si nu intra in contre cu nimeni . dupa el o sa se vada multe relizari ptr spitalul clinic judetean
Raspunde

siby

Acum 11 ani

Felicitari dl. doctor! Meritati acest post, pacat ca nu veti mai avea timp pentru pacientii dvs., insa daca problemele spitalului vor fi rezolvate asa cum ati tratat si pacientii totul va fi ok. Am certitudinea ca sunteti pe drumul cel bun; depinde ce oameni aveti in echipa manageriala!
Raspunde

intrebare

Acum 11 ani

cu \" pretenu \" Pirnoiu si Muresan ce faci...ca director administeativ l-ai facut pe Presecan cel care cu Domnaru au PDL si pe Nasu in suflet ...RUSINE ! USL
Raspunde

flori

Acum 11 ani

vezi de muresan ca afurat destul din ajutoarele primite de spital paturi mobilier lenjerie acum fura din hrana bolnavilor
Raspunde

pascu

Acum 11 ani

nu ne pasa noi lucram mina in mina cu contabila spitaluli si stie cum sa calculeze sa avem profit doar iau tainul fa un control si vezi7
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus