X

JOHANNIS IN PNL. La ora 14, Antonescu si Johannis, in conferinta de presa

 

Actualizare ora 13: Statutul FDGR – organizație a populației de etnie germană din România – permite membrilor acestuia să facă parte și din partide politice. Tot din PNL a mai făcut parte și senatorul Hermann Fabini (2000 – 2004), membru Forumului Democrat încă de la înființare.  ”Membrii Forumului au libertatea de a se înscrie în partide politice, sindicate, asociaţii profesionale şi alte organizaţii, pot îndeplini funcţii în cadrul administraţiei publice şi în cadrul organelor guvernamentale”, se arată în articolul 13 din Statutul Cadru al FDGR.
 
Vicepreședintele PNL, Norica Nicolai, a confirmat informația. ”Da, este adevărat. La ora 14, domnii Antonescu și Johannis vor participa împreună la o conferință de presă”, a declarat europarlamentarul liberal.
 
Primarul Sibiului Klaus Johannis s-a înscris în PNL, anunță surse din cadrul PNL București. ”Se pare că informația este reală. Demersurile vin de la București”, a declarat pentru Turnul Sfatului, președintele PNL Sibiu, Mircea Cazan. ”Pentru confirmare sau infirmare, văr rog să sunați la PNL”, s-a limitat să spună purtătorul de cuvânt al Primăriei Sibiu, Mirela Gligore.
 
 
 
Revenim cu amănunte

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

35 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  hopa pt 3.

  f rea schimbarea johannis.sper sa nu fie adevarat….nasol cand nut i mai ajunge colanul….pt 3.mai tzigani decat vlahi nu exista mai retardatule…la casa din sibiu i n dreapta am vecin ungur si in stanga vecin oltean. diferenta de la cer la pamant!!! ungurul prin comportament si harnicie m-a facut sa le admir natia, pe cand olteanul mi-a provocat scarba fata de romanii adevarati (cum se autointituleaza) ienicerii astia jegosi!

 6. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 7. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 8. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 9. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Georg

  Cred ca este o FACATURA ORDINARA lansata de Bucuresti..In ultima vreme se aduna toate pe capul lui.. ca si darea DATELOR lui PERSONALE de buletin cu Nr. de Buletin,adresa si toate cele ..pe pagina PRIMARIEI..Cineva IL SAPA URAT si INSISTENT. si are agenti in Primarie.
  DAR daca este adevarata chestiunea asta cu aderarea lui PERSONALA la PNL, atunci ar trebui SA DEPUNA MANDATUL LA FDGR…e normal, FDGR NU ESTE PARTID POLITIC..si de altfel, Johannis a luata atitudine CLARA impotriva Primarului din Medias cand acela s-a inscris pe listele unui PARTID..In orice caz, FDGR NU TREBUIE SA INGHITA O ASTFEL de ROCADA PERSONALA..Si atunci, va inchipuiti, ar disparea credibilitatea Forumului German. Deci veti avea Primar unul dintre membrii de PARTIDE..care sigur nu va mai fi Klausi.
  DAR INCA NU CRED ZVONUL lANSAT de BUCURESTI…Se pare ca e campanie concertata de SAPATURA ORDINARA..
  In ultima perioada S-A lUAT IN GAT cu USL, cei in care isi pusese speranta.. Si USL NU IARTA…Verificati sursele..nu cumva sa fie Antena3.

 10. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 11. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 12. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  sibian

  EU CRED CA ESTE UN RAU NECESAR.
  MAI ALES CA SIBIUL VA FI AJUTAT SI JOHANNIS VA AJUNGE GUVERNATORUL REGIUNII SIBIU.
  ESTE UN LUCRU FOARTE BUN PENTRU SIBIU SI PENTRU JOHANNIS SI PENTRU USL.

 13. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Georg

  Klausi, Sie sind komplett AUS…Schade, eigentlich, (Sie haben viel für Hermannstadt gemacht)…Sie sind nicht mehr VERTRAUENSWÜRDIG…Kurt klemens hatte Recht..Sie müssen sich unehrenhaft aus der Leitung des Deutschen Forums zurückziehen. Die Stelle wird mit Martin Bottesch oder Kurt Klemens richtiger besetzt.

 14. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 15. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 16. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 17. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  @11

  nu fi atata de naiv sa crezi ca face vreun compromis de dragul Sibiului. ai (vei) vi surprins sa vezi cu cata usurinta va lasa Sibiul pentru fotoliul de ministru UE (sau pentru cine crezi ca s-a infiintat acest minister?)

 18. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  ragateanu

  BRAVO SIBIENI ,,, ACUM O SA VINDE-TI TERENURILE CA ;HERASTRAUL, SNAGOVUL ,BRANESTI,ETC. SI LA VOI IN PALTINIS,OCNELE, DUMBRAVA,ETC…ADUCE-TI SI PE IMPARATUL IULIAN IN P N L.PRESEDINTE…UNDE ESTI MANIU SI BRATIANU ,SA TE INTORCI IN MORMINT….BRAVOS NENICULE…HA -HA- HA-LERELOR..

 19. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  RAGATEANU

  BA NARAZILOR ;;;; RELIGIA ,CONSTIINTA ,PARTIDUL ,NARAVUL ,NEAMUL ,CASA ,FAMILIA ,NU-I DE VINZARE,,,NU POTI SCHIMBA PRECUM ; CHILOTI ; BRAVOS MONSER .,ACUM SA VEDEM CE-I MOTIVEZI LUI MECHEL ,DE CACALAU ,CE A ZIS DE EA..TIGAN .TATAR +CU TIGAN SASO-SVAB..

 20. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  sa va spun si de ce

  Aceasta mutare nu este o lovitura de imagine pentru PNL, cat este o lovitura zdravana impotriva PSD. E clar pentru toti cei care au un pic habar de politica, faptul ca alianta USL se va destrama pana la alegerile prezidentiale. PSD vrea si va avea mai mult ca sigur candidat propriu atat pentru prezidentiale, cel mai probabil in persoana lui Sorin Oprescu, cat si pentru prim-ministru , Victor Ponta. PNL, daca va reusi sa neutralizeze tabara lui Tariceanu, va merge cel mai probabil pe tandemul Antonescu presedinte – Johannis prim-ministru. Iar in cazul in care acestuia i se va da cu flit (din nou), i se va propune un post de guvernator al regiunii.

 21. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  sibianu\'

  Ce zisei eu acu\’ câteva zile părivind frecvenţa comentariilor d-lui Iohannis?E c lar că vrea carieră politică.Cred că nu-i stă deloc bine că trădează votanţii din Sibiu.Chiar ideia cu dezaprobarea organizării administrative pe criterii etnice şi-a dat arama pe faţă.
  Dlui auitat că strămoşii d.lui s-au bucurat 800 de ani de autoguvernare pe criteriu etnic.Regii Ungariei au acordat autonomie deplină Burgurilor săseşti,unde nici regele Ungariei nu avea voie să pună piciorul.Autonomia săsească a luat sfârşit abea ce Transilvania a intrat sub autoritatea austriecilor.

 22. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 23. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 24. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Gogu

  Care este miza Klaus Johannis ? Daca prin vehiculul
  Pnl se mai poate scoate ceva pentru sibiu, atunci ok si bafta!!
  Dar riscul este mare sa fii folosit ,capitalul tau este imaginea buna in ro si in afara, si da, ca primar ai facut din sibiu o perla din mocirla numita romania!
  Johannis:
  Ich weiß nicht was dich reitet, ist dir Hermannstadt zu klein geworden ?
  Vergiß nicht , ab jetzt hängst du mit in dem dreckigen Spiel der \”großen Politik\” und mußt für andere die Konsequenzen mitragentragen!!
  Klaus, das war kein guter Schachzug!!
  Schade um Hermannstadt.

 25. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  gogu

  Care este miza Klaus Johannis ? Daca prin vehiculul Pnl se mai poate scoate ceva pentru sibiu, atunci ok si bafta!! Dar riscul este mare sa fii folosit ,capitalul tau este imaginea buna in ro si in afara, si da, ca primar ai facut din sibiu o perla din mocirla numita romania! Johannis: Ich weiß nicht was dich reitet, ist dir Hermannstadt zu klein geworden ? Vergiß nicht , ab jetzt hängst du mit in dem dreckigen Spiel der \”großen Politik\” und mußt für andere die Konsequenzen mitragentragen!! Klaus, das war kein guter Schachzug!! Schade um Hermannstadt.

 26. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Albu

  Care e miza lui Johannis? Ati citit exact in acest ziar, acum 2 saptamani un articol: \”Johannis, candidat la postul de guvernator de regiune? ”Mă voi strădui să intre Sibiul în discuție” Greu de priceput?

 27. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 28. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  @Georg

  Domnule, va inteleg supararea. Mai bine ne-ati tine un curs de heraldica, s-o ia naiba de politica. Capul sus , inca o data ne convingem ca nu exista popor ales (evreu, german, maghiar sau rus). Ce ziceati despre heraldica ?

 29. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 30. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 31. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Andrei

  O miscare interesanta a primarului Iohannis! Daca prin asta reuseste sa faca din Sibiu capitala regionala ar fi cea mai mare realizare din cariera dansului! O sa avem de castigat toti care locuim in acest oras. Nu imi place PNL dar ce sa-i faci, asta e politica…

 32. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  @31

  Capitala regionala nu e asa important. E o chestie administrativa, unde se freaca menta si banii prin diverse institutii… Si unde nepotismul si spaga sunt in floare…

  Noi vrem activitate economica intensa, turism, locuri de munca, oras curat si mai frumos, etc…

 33. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Sibian 5000

  Un plus de putere pentru Sibiu !Bravo ! O mutare inteligenta ! PNL este singurul partid parlamentar in care ar fii putut sa se inscrie un asemenea om ! Bravo !

 34. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Heidi

  Johannis a spus in repetate randuri, ca a avut nenumarate ocazii sa plece de le primaria Sibiu. A avut chiar o oferta tentanta, dupa cum chiar el recunoaste, de a fi ambasador al Romaniei in Germania si a refuzat. A ales sa ramana la Sibiu, sa-si continue proiectele si sa transforme Sibiul intr-un oras infloritor asa cum este astazi.
  A avut nenumarate ocazii de a-i dezamagi pe sibieni, dar nu ne-a parasit. A ramas la Sibiu in ciuda a cate bete-n roata i-au pus unii si altii.
  Iar eu ca sibian respect si admir asta.
  Pe de alta parte, nu-l mai plangeti voi pe Johannis, ca stie foarte bine in ce s-a bagat. Omul e inteligent, are viziune si are incredere in fortele proprii. Nu poate fi chiar asa usor de dus cu presul, iar daca va fi sa fie cumparat… n-au sforarii din Buc atatia bani sa-l cumpere.
  Binenteles ca o face EXCLUSIV pentru Sibiu si sibieni, alfel poate n-ar fi facut acest pas.
  Noi sibienii, care l-am votat in 2012 il sustinem, ii intelegem motivatia si poate conta pe noi, cei care l-am votat. Ceilalti nu conteaza in aceasta ecuatie. Viel Glück, Herr Bürgermeister!

 35. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Politica
 • Contact