Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

15 angajatori si-au anuntat prezenta la Targul de cariere pentru studenti

Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu organizează în perioada 27-28 februarie Târgul Carierelor Economice.

Evenimentul, gândit și organizat de Asociația Alumni a Facultății de Științe Economice, își propune să aducă laolaltă angajatori și studenți și absolvenți din domeniul economic.

Sub egida Târgului vor avea loc în data de 26 februarie două sesiuni de training adresate studenților, pe tema „Cum să-ți construiești un CV de succes”, susținute de specialiști de la Biroul de Orientare în Carieră a Studenților, Consiliere Psihologică și Alumni al ULBS.

La Târgul Carierelor Economice vor fi prezenți cu oferte de locuri de muncă circa 15 angajatori, dintre care amintim: Banca Comercială Carpatica, Bearing Point, BRD, H&H Consulting, Grawe Romania, Mobexpert, Stefanini, Carpatica Asig, Transilvania Broker, Visma, SimBound, CityBank, NaturHouse etc.

Târgul poate fi vizitat pe 27 și 28 februarie, între orele 10:00-18:00, la sediul Facultății de Științe Economice din Calea Dumbrăvii Nr. 17.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

Victor

Acum 11 ani

Numele companiei este \"BearingPoint\", se scrie intr-un singur cuvant. Va rog sa corectati! Multumesc!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus