Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
18°C

Kim Kardashian va avea o fetita

Vedeta de televiziune Kim Kardashian şi rapperul Kanye West vor avea o fetiţă, starleta americană urmând să nască în iulie.

Potrivit Us Weekly, cuplul este foarte încântat de această veste.

"Sunt în al nouălea cer!", a declarat o sursă apropiată cuplului, care a adăugat: "Kanye şi-a dorit întotdeauna o fetiţă", potrivit accesshollywood.com.

 Kim Kardashian, în vârstă de 32 de ani, se află în plin proces de divorţ de jucătorul de baschet Kris Humphries. Nunta acestora, intens mediatizată, a avut loc în august 2011, însă căsătoria a durat numai 72 de zile.

Kardashian şi rapperul Kanye West, în vârstă de 35 de ani, formează un cuplu din aprilie 2012.

 Kardashian a confirmat că este însărcinată în decembrie, în ajunul anului nou, după ce West făcuse public acest lucru în timpul unui concert susţinut cu o zi înainte.

Kim Kardashian este actriţa de reality show cel mai bine plătită din televiziunea americană, câştigurile ei financiare din 2010 - provenind din apariţiile la televiziune, lansarea unei linii vestimentare, a unui parfum, a unei linii de bijuterii şi a unei creme de bronzat - ridicându-se la aproximativ 6 milioane de dolari.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

io

Acum 11 ani

ce stire interesanta ..si pisica mea ,naste un soarice cu pene..vai ,vai ...ce patrata . este..
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus