X

Turcan face parte din echipa lui Blaga: El nu dezbina, nu imparte partidul in buni si rai!

 

Deputatul PDL Raluca Turcan a participat, joi, la depunerea moțiunii cu care Vasile Blaga dorește să obțină un nou mandat în fruntea PDL. Turcan a declarat că doar un om care cunoaşte partidul poate realiza reconstrucţia PDL şi acesta este Vasile Blaga. "Vasile Blaga nu dezbină, nu împarte partidul în buni şi răi, noi şi vechi, experimentaţi şi mai puţini experimentaţi, între reformişti şi nereformişti", a spus Turcan.
Preşedintele PDL, Vasile Blaga, şi-a depus, joi, la Comisia pentru pregătirea alegerilor interne, moţiunea "România dreaptă. PDL politica lipsită de lozinci", pentru candidatura la un nou mandat la şefia partidului la Convenţia din 23 martie. Printre cele o sută de persoane care au semnat moţiunea lui Vasile Blaga se află Theodor Stolojan, Mircea Hava, Romeo Raicu, Gheorghe Flutur, Constantin Ostaficiuc, Cezar Preda, Dorin Florea, Mircea Raicu, Alexandru Nazare, Traian Ungureanu, Marian Jean Marinescu, Cristian Poteraş, Anca Constantinescu, Bogdan Cantaragiu, Raluca Turcan, Radu F. Alexandru, Radu Berceanu, Cristian Rădculescu, Alexandru Pereş, Gigi Chiru.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

13 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Roman

  Raluca Turcan cu aceasta optiune va spun ca ma dezamagiti , se pare ca Monica Macovei nu prea are ce sa va ofere din punct de vedere material dar din punctul meu de vedere ca si consilier P.D.L. Monica Macovei ne ofera perspective pentru o dreapta autentica si o Romanie curata .

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  oti

  Stimata Raluca Turcan,daca organizatia judeteana va nominalizat pentru postul de deputat de ce nu solicitati si parerea celor de la Sibiu sau astia sunt buni numai cind sa va puna pe lista.Poate sibienii din Pdl nu-l mai prea vor pe Blaga,in cazul acesta d-voastra trebuie sa va conformati sau sa va dati demisia de la Sibiu.

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 6. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Rocky

  Vrem sa vedem un partid de dreapta puternic in Romania,un partid care sa ajute Romania sa se relanseze economic si care sa faca o adevarata opozitie USL-ului.Succes in continuare!

 7. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  razvan

  Bafta candidatilor,in special domnului Blaga!Cu siguranta va face treaba buna daca va fi reales presedinte!Ne dorim din suflet pe cineva care sa ne scape de mafia USL!

 8. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Calin

  Doamna Raluca Turca. Primavara imi aduce o noua dezamagire, si numele dumneavoastra alaturat. Inteleg perfect ca dumneavoastra sunteti in perfacta armonie cu Farfuridi: \”Dar să nu se schimbe nimica; ori să nu se revizuiască, primesc! dar atunci să se schimbe pe ici pe colo, şi anume în punctele… esenţiale…\”
  E bine de stiut ca la urmatoarele alegeri, un vot Din Vasile Aaron va va lipsi. Romania nu poate merge mai departe cu aceasta clasa politica. In al 12-lea ceas, bazandu-ma pe varsta dumneavoastra, sper sa fiti curajoasa, radicala … desi inca nu mi-ati dovedit deloc acest lucru :( .

 9. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  cetatean

  pdl este udrea ,boc ,aripa blaga mai,flutur ,jmecheri videanu,si ceilalti din jurul lor..este tot un grup organizat in acelasi mod ca toate celelante partide..rad de cetateanul nativ si cu credinta ,speranta,de mai bine pe mine..basescu este cu proc.aripa balantei..lumea se inparte in senatori pe viata si plebea,in tarina.

 10. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 11. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 12. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 13. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Politica
 • Contact