Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
14°C

Soferitele, "amendate" cu martisoare de politisti

Poliţiştii rutieri, împreună cu cei de la Compartimentul de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii, vor oferi participantelor la trafic - în calitate de conducătoare auto sau pietoni - mărţişoare însoţite de mesaje cu caracter preventiv.

Acțiunea oamenilor legii are loc în cursul acestei zile, de 1 martie, în intervalul orar 11.00-14.00. „Această activitate se va desfăşura la nivelul municipiului Sibiu, poliţiştii fiind prezenţi pe principalele artere ale municipiului”, transmit reprezentanții IPJ Sibiu.

Astfel, reprezentantele sexului frumos se pot întâlni cu polițiștii pe bulevardele Corneliu Coposu, în zona Teatrului Naţional „Radu Stanca”, Mihai Viteazul, respectiv Victoriei, sau pe străzile Calea Dumbrăvii, Semaforului și Rahovei. „Poliţiştii Biroului Rutier Sibiu alături de reprezentaţi ai Generali Asigurări vor fi prezenţi în trafic, pe principalele artere ale municipiului Sibiu si vor dărui doamnelor şi domnişoarelor participante la trafic mărţişoare şi felicitări”, anunță IPJ Sibiu.           

La activitate vor participa şi poliţiştii rutieri din cadrul Serviciului Rutier Sibiu care, alături de reprezentaţi ai Omniasig-Vienna Insurance Group, vor oferi, în trafic, mărţişoare participantelor la trafic. 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

2 comentarii

politologu

Acum 11 ani

sa intelegem ca politistii le-au tras-o soferitelor pe dreapta masina pentru ca sa le dea martisoare cu caracter preventiv?
Raspunde

cucu

Acum 11 ani

mai schimbati poza,ca-i de 5 ani
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus