X

Proprietarii benzinariilor Euroil, retinuti de politisti, pentru un prejudiciu de 2,8 milioane de lei

Poliţiştii bucureşteni i-au reţinut, la finele săptămânii, pe Adrian Nicoară şi Dumitru Domnariu, asociaţii şi administratorii lanţului de benzinării Euroil. Potrivit agenţiei Mediafax, care citează surse din Poliţia Capitalei, alături de cei doi a fost reţinut şi Ioan Ovidiu Moldovan, asociatul firmei medieşene Benzoil, al cărui obiect de activitate este tot comerţul cu combustibili. Toţi trei sunt cercetaţi şi în dosarul instrumentat de DIICOT Braşov, pentru complicitate la evaziunea fiscală realizată de o serie de comercianţi de combustibili, sub protecţia fostului şef al ANAF, Sorin Blejnar.

Ofiţerii bucureşteni ai Serviciului de Investigarea Fraudelor i-au acuzat de evaziune fiscală, prejudiciul adus statului ridicându-se, conform anchetatorilor, la aproximativ cinci milioane de lei, relatează Mediafax.

Nicoară şi Domnariu (foto), în calitate de administratori ai firmei Euroil, societate care avea ca obiect de activitate comerţul cu combustibil, ar fi înscris în actele contabile, dar şi în alte documente legale, cheltuieli ce nu aveau la bază operaţiuni reale.

Din verificările efectuate de poliţişti, a reieşit că cei doi ar fi efectuat operaţiuni comerciale printr-un lanţ de fraudare de tip carusel, în care ar fi fost incluse mai multe societăţi fictive, în scopul obţinerii pentru societatea administrată a unor deduceri semnificative cu privire la sumele ce trebuiau vărsate la bugetul de stat cu titlul de TVA. În urma acestei activităţi, statul ar fi fost prejudiciat cu peste 2,8 milioane lei.

Totodată, ofiţerii bucureşteni l-au acuzat pe Ioan Ovidiu Moldovan că, în calitate de asociat unic şi administrator al societăţii Benzoil, implicată tot în comerţul cu carburant, ar fi trecut în contabilitate cheltuieli fictive.

Şi în acest caz, spun poliţiştii, achiziţiile fictive erau evidenţiate ca fiind efectuate prin societăţile fantomă ce constituiau lanţul de fraudare tip carusel, pentru a obţine astfel deduceri de TVA. Prejudiciul creat a fost estimat de autorităţi la peste 2,2 milioane lei.

Referitor la acest caz, într-un comunicat emis de Poliţia Capitalei se arată că poliţiştii bucureşteni specializaţi în investigarea fraudelor au început urmărirea penală împotriva a trei bărbaţi cu vârste cuprinse între 42 şi 46 de ani, suspectaţi de comiterea unor infracţiuni de evaziune fiscală, în urma cărora bugetul de stat ar fi fost prejudiciat cu peste cinci milioane de lei.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

29 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  olcit

  aritoane din cauza ca tu ai protejat tranzactiile facute de euroil cu produse petroliere combustibil tip m un gestionar sa sinucis probabil o sa dai socoteala odata pt. toate

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  olcit

  aritoane din cauza ca tu ai protejat tranzactiile facute de euroil cu produse petroliere combustibil tip m un gestionar sa sinucis probabil o sa dai socoteala odata pt. toate

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  STELA STRETEAN

  SĂ I VERIFICE ŞI LA TERENURILE LUATE . E SIMPLU DE VERIFICAT . EI L AU INSTALAT PE HORAŢIU RĂCUCIU PREFECT ŞI PE FRATELE ACESTUIA DIRECTOR LA CARTEA FUNCIARĂ PENTRU A PUTEA MĂTRĂŞII DOCUMENTELE ÎN VEDEREA FURTULUI DE TERENURI . CEL PUŢIN AŞA SPUN BÂRFITORII DIN PDL ŞI GURILE RELE.
  EU RECUNOSC CĂ BABĂ FIIND , ŞI NEBUNĂ FIIND, CĂ DOAR DE LA SPITALUL DE NEBUN AM AVUT MEDICAL 9 LUNI PÎNĂ LA PENSIONARE DUPĂ CE M-A DAT TITI MITEA AFARĂ DIN PREFECTURĂ , RECUNOSC CĂ MI A FOST TARE GREU CU HORAŢIU CA PREFECT , PENTRU CĂ ESTE PROST CRESCUT ,NU ARE 7 ANI DE ACASĂ ,NU MĂ ASCULTA, MESERIE SĂRACU DACĂ NU ŞTII NICI DUMNEZEU NU CERE. NOROC CU PRIETENUL MEU COMUNIST EUGEN ROMAN CARE MĂ SFĂTUIA CUM SĂ FAC FALSURI ŞI ACTE MĂSLUITE , M – AM SCOS . ALTFEL AJUNGEAM IAR LA NEBUNI. DAR E SIMPLU SĂ VERIFICE D.N.A. UL ACTELE EMISE DE CEI 2 RĂCUCI ŞI SE AFLĂ TOTUL.

 6. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  trihenea si sotia lucia

  oare si noua ne vine randul? ca atat de cumsecade am fost, avem si cuscru benzinar. sechestru pe averea personala acem, domn bb ariton e de-al nostru, stelutza stretean si horia racuciu tot asa. vom merge incolonati la aiud.

 7. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  varu sandel

  sa ii curete pe toti homunculii astia infecti. la beci si confiscarea averii plus dupa iesirea din parnaie ingradirea unor drepturi cetatenesti.le doresc mult rau acestor domni.

 8. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 9. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  MB

  Frauda nu are culoare de partid – cei care conduc astazi au furat mult, mult si mai mult. Ei au vandut bogatiile Romaniei la straini: Nastase, Patriciu, Roman, Iliescu……. & company!

 10. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Mda

  Astea din articol sunt pestisori, fata de rechinii de mai sus scrisi de mb: sute de milioane de EURO a furat unul singur dela statul roman. Acum DNA arata romanilor ca isi fac treaba. Pe rechini DNA ca sa vedem niste rezultate si mai multi bani in bugetul Romaniei, nu sa fim cersitori

 11. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  rosinante

  astia-s micii cotizanti la partid, bagatiin fata de mafia matrozului si de pe care mafia si-a luat mana.. trepadusii de serviciu, fraierii care si-au luat-o, crezand ca daca au umplut buzunarele unora scapa teferi.

 12. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 13. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  pentru mb si cucu

  atita timp cit au fost colegi de clasa s-au vecini nu se va face nimic ,plus mafia partidelor …pune-i nene din alta parte a tari si fa rotirea cadrelor specialisti si corecti..adica potere ,panduri ,,,cit de cit, ca ceasca ,la cinci ani..punct..altfel se face o cloaca in oala..punct..

 14. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 15. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 16. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Ptr cucu

  Cucule tu ești polițist si nu unul oarecare, dar o sa i spun la Cel despre care spui sa vb cu muntean lucian sa afle al cui este ip îl

 17. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Ptr cucu

  Cucule tu ești polițist si nu unul oarecare, dar o sa i spun la Cel despre care spui sa vb cu muntean lucian sa afle al cui este ip îl

 18. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 19. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  siby

  A plecat PDL-ul si incepe vanatoarea de sponsori! Vor scapa cu 1-2 ani cu suspendare ca si Carabulea si vor face putina agitatie in presa!…ca la noi la nimeni! CONFISCAREA AVERILOR SI INCHISOARE>>>ASTEA SUNT PEDEPSE>>>

 20. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  unu\'

  Daca au fost \’\’deranjati\’\’ pentru \’\’maruntis\’\’,probabil ca e vorba de un mare fiss!Lui Nastase,fara a fi dovedit vinovat i s-a imputat 1 milion si un pic.Benzinarilor….nimic,in realitate!

 21. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Eu

  Rai sunteți. Va e ciuda ca nu aveți si voi posibilitatile lor?? Sunt convins ca absolut oricare dintre voi a-ți fi procedat la fel, dar poate știți melodia: mulți a/r vrea sa îmi ia locul, n-au nici mintea nici norocul!!!! Sa știți ca toate se plătesc in viața!!!! Fiecare medalie are si reversul- asa ca nu mai fiti voi asa rai.

 22. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  altu

  pai sambata se plimba Tica cu tancu ala negru prin Sibiu. Deci ori e informatia falsa, ori i-au dat drumul, pt ca omul conducea nestingherit masina prin fata stadionului municipal, sambata asta pe la ora 10.

 23. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Titel

  Cand ai dragoste n-ai bani , cand ai bani ai si dusmani! Oamenii astia chiar nu au nicio vina , politistii din Bucuresti au facut o mare greseala.

 24. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 25. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  pt oficial

  cum nu stii???? pt NSA a carui patron este fratele lui Domnariu de la Euroil , Domnariu Ion care si el este patron de benzinarie ce-i drept mai mica la Cristian,unde cica nu se face evaziune fiscala cu motorina si benzina doar cu alte…….

 26. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  d.r.i

  mai bine ii lua pe aia care o vandut toate gobatiile tarii si aia care asfalteaza de 6 ori pretu decat oriunde in lume hai sa incepem cu cei mari.

 27. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  manu

  ref comentariu user \”altu\”: vezi ca incurci personajele…..cel care se plimba cu tancul este unul de la euroil, cu escaladele acela iar tica, de care este vorba in articol, conduce acel hummer galben care il tot vezi prin oras.

 28. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 29. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  brrrrrrrrrrr

  manu cel cu escalade negru este acelasi cu hummer galben…ESTE TICA:::copil de suflet a lui ariton=frauda petrom………..vezi k esti dezinformata(T)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Sibiu
 • Contact