Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

Udrea la Sibiu. Fara "a" si fara "deci"

Elena Udrea a ajuns sâmbătă în Sibiu pentru a-i convinge pe democrat-liberalii de aici să-i voteze moțiunea necesară pentru a deveni noul președinte al partidului. PDL-iștii au umplut o sală de conferințe de la Hotel Ramada, însă impresiile de dinainte de discursul Elenei Udrea lipseau cu desăvârșire. Aproape nimeni nu se încumeta să spună dacă ar vota sau nu o femeie în funcția de președinte. O mai mare trecere aveau bancurile cu pesediști. ”Știai că și-a luat Ponta un telefon mobil nou?”, își începe poanta un pedelist. ”Și ce?”, îi răspunde nedumerit de glumă, un altul. ”Pâi are Crin-screen”, râde în hohote autorul bancului. Își face apariția și fostul președinte al PD Sibiu, Nicolae Nan. Întrebat de-un pronostic în privința nooii conduceri, răspunde ferm: ”câștigă Udrea”. Pe locurile din față și-au făcut loc Cornel Știrbeț, Nicolae Nan, Dan Nanu, Mircea Pavelescu, Stephan Braune, Marcela Răulea, Daniela Câmpean, dar și o parte din primarii democrat-liberali din județ.

Încep discursurile, liderul organizației locale, Ion Ariton face prezentările și după câteva cuvinte de introducere ale acestuia, Elena Udrea își începe ”speech-ul”. ”Este nevoie de o schimbare, este nevoie de relansarea PDL. Cu cât veți asculta mai multe dezbateri, cu cât veți fi mai implicați, cu atât mai mult va câștiga partidul”, și-a început Udrea partea motivațională din discurs, făcând apel și la versurile imnului partidului. A continuat apoi cu ”înfierarea” USL, considerată de Udrea ca fiind o ”guvernare spectacol, cu un singur show-man, Victor Ponta, care stă mai mult la televizor”. Candidatul PDL a luat apoi la ”sentiment” pe toate categoriile de posibili votanți. A vorbit despre funcționari, membri de partid, despre tineri, femei, iar rezultatul s-a văzut la final. În timpul discursului Elenei Udrea nu a ieșit nimeni din sală și toți privitorii au fost atenți la fiecare gest al vorbitoarei. La sfârșit, impresia a fost aproape unanimă. ”Mă, tu ai auzit vreun ”ă” sau vreun ”deci””?, se întrebau pe scări democrat-liberalii. Însă discuția s-a prelungit apoi la lucruri mult mai ”omenești”. ”Da l-ai văzut pe copilul ăla de la Românii au talent”? Am râs de am crăpat!”. 
Săptămâna viitoare, la Sibiu este așteptat Vasile Blaga, actualul președinte al PDL.  

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

pcr

Acum 11 ani

dupa ce ati nenorocit tara mai veniti cu vorbe goale!
Raspunde

pt. pcr

Acum 11 ani

Ti-a nenorocit tie Antena3 creierul...
Raspunde

jan v

Acum 11 ani

Romani au talent sa rada de ei pedelisti ce saraci cu mintea nu vad ca nu mai urca in sondaj mai mult de 4 -5% Acuma vor sa o inscauneze pe functia de presedinte pe lena s-au nuti constienti ca asa va distruge pdleul
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus