X

Avocatul Poporului tine noi audiente la Sibiu

Biroul Teritorial Alba Iulia al Instituţiei Avocatul Poporului a anunțat astăzi că reprezentanți ai instituției acordă audienţe la sediul Prefecturii Sibiu, din strada Andrei Şaguna, în data de 14 martie 2013, începând cu ora 10:00.

Ca și la întâlnirile similare desfășurate în lunile trecute, nu se fac programări, sibienii care au probleme în justiție urmând să fie primiți după principiul ”primul venit, primul servit”.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

2 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  bravo

  din 6 in 6 luni cind se schimba caciula si iar peste ,6 luni . am la alba din sept. 2011 si a aruncat pisica in alta curte . cit de curind vor veni furcile peste voi . praful sa ales de tot ,industrie ,finante 100 miliarde ,economie, tara, au plecat oameni in bejenie , o sa ramineti doar cu rudele atrolitilor . cum sa stie baba chioara ,sa citeasca pe net , si sa vina cu trenul din catun ,miine .

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  capitala

  e plin sibiul de avocati si 2 facultati de drept nu va e rusine s-a vina de la tara [alba] s-a ne dea lecti asai cind avem parlamentari care pentru o functie o vinde si pe mamasa in guvernu ciorbea cine era ministru de interne sibianu nostru celebru avocat dejeu atunci s-au inpartit curtile de apel stiti ce motiv a bagat ca nu avem cladiri disponibile pe calea dumbravi sunt cladiri de poti s-a muti toata administratia din tara avem oameni pe care ni alegem

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Sibiu
 • Contact