Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Belgienii n-au simtul umorului

Săptămâna trecută, un cetățean belgian stabilit în Sibiu de aproape cinci ani s-a supărat pe doi umoriști care țineau un moment de stand-up comedy în Atrium Classic Cafe din Piața Mică și a vrut să le toarne un pahar de vin în cap. Cum a fost oprit, cât de cât, iar apoi trimis acasă, belgianul s-a răzbunat pe ușile de la intrare pe care le-a făcut praf. Întâmplarea face unul dintre cei doi umoriști să fie redactor la săptămânalul Academia Cațavencu, unde a și povestit pățania. ”În sală a fost prezent la spectacol și un stimabil belgian. Ne-a demonstrat tuturor că s-a adaptat perfect vieții din România: vorbea coerent, bea alcool incoerent. Și-a insistat precum la lăutari să-i zic una hazoasă despre belgieni. I-am explicat că nu știu nimic amuzant despre ei, dar cu toate astea, în România, imaginea belgienilor e stricată de pedofili, moment în care «Hercule Poirot» s-a ridicat chitit să-mi verse paharul de vin în cap. Risipă, ar spune somelierii. Oare se simțea cu copilul pe căciulă? Dacă n-am reușit să ne sincronizăm valsul astfel încât să-mi pedepsească remarca, a aruncat paharul pe jos și a fost poftit la loc, de unde a aruncat cu un alt pahar spre capul meu, reușind să mă dușeze bine de tot cu roșu demidulce”, a povestit George Bonea în AC. Întâmplarea a fost confirmată și de adminitratorul Atrium Cafe, Carmen Nistor. ”Într-adevăr, a existat acest incident, dar n-aș vrea să insist asupra lui. Pagubele n-au fost însemnate și domnul din Belgia, care este stabilit în Sibiu din 2008, le-a achitat în totalitate și și-a cerut scuze”, ne-a spus Carmen Nistor.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

8 comentarii

donald

Acum 11 ani

Probabil tipul cunoștea suficient de bine limba română încât să realizeze umorul de duzină practicat de penibilii ăia...
Raspunde

JR

Acum 11 ani

cetățean belgian stabilit în Sibiu de aproape cinci ani, s-a supărat --> virgula intre subiect si predicat, dar e lucru obisnuit la jurnalisti...
Raspunde

karla

Acum 11 ani

pai la majoritatea o fi umor de duzina dar....daca nu iti plac astfel de reprezentatii nu te duci, ori daca esti prezent si nu-ti place ceva te ridici si pleci. belgianul cam a avut tupeu si atitudine superioara, sa nu zic marlaneasca. deci este exact in aceeasi categorie cu betivii de la rasinari glamboaca pauca sau broscarie.
Raspunde

alunelu

Acum 11 ani

În clasa I, într-o școală din Belgia, învățătoarea le spune copiilor: \"Valonii să treacă în dreapta, și flamanzii în stânga\". La care Ițic: \"Și noi, belgienii, unde să stăm?\".
Raspunde

alunelu

Acum 11 ani

Pe Academia Catavencu scrie ca e de 10 ani...
Raspunde

x

Acum 11 ani

eu stiam ca e Pardaian, nu Itic...
Raspunde

@alunelu

Acum 11 ani

Si la care învățătoarea răspunde șăgalnic: \"Stați în***mea la Sibiu\"
Raspunde

@alunelu

Acum 11 ani

RECTificare: \"Stați în kuaiele mea la Sibiu\"
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus