Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Echipa filmului "Domestic" se intalneste cu publicul din Sibiu. Avanpremiera speciala la Teatrul Gong

Sibienii se numără printre primii spectactori din România care se vor delecta cu unul dintre cele mai așteptate filme ale primăverii - comedia „Domestic”, în regia lui Adrian Sitaru. Sâmbătă, 16 martie, cu o săptămână înaintea lansării oficiale în cinematografe, filmul va fi proiectat într-o avanpremieră specială la Teatrul Gong din Sibiu, de la ora 19:00.

Regizorul Adrian Sitaru, directorul de imagine Adrian Silișteanu și actorii Adrian Titieni, Ioana Flora, Sergiu Costache și Dan Hurduc – la doar 9 ani, mezinul echipei, vin să se întâlnească cu publicul din Sibiu și să povestească întâmplări amuzante de pe platourile de filmare, unde protagoniști au fost, pe lângă actori, și partenerii lor necuvântători: un iepure, o găină, o pisică, un câine şi un porumbel.

„Mă gândesc că avem o mare nevoie de animale şi ele de noi, de aici am realizat cât de mult ne iubim şi ne mâncăm în acelaşi timp, la propriu, animalele. Am încercat să pun în film toate astea prin ochii unui copil pentru care viaţa este simplă, crudă, misterioasă şi foarte amuzantă în acelaşi timp, iar adulţii sunt la fel: buni, cruzi, fără logică dar foarte amuzanţi şi... mă opresc aici. Restul în film”, spune regizorul Adrian Sitaru

. Cu un imaginar minunat, dar şi dureros de real, „Domestic” este povestea copiilor, adulţilor şi a animalelor care convieţuiesc sperând la o viaţă mai bună.

Din distribuție fac parte Adrian Titieni și fiica sa, Ariadna Titieni (12 ani), Gheorghe Ifrim, Clara Vodă, Ioana Flora, Sergiu Costache și Dan Hurduc (9 ani).

Adrian Sitaru a mai regizat lungmetrajele „Pescuit sportiv” (2008) şi „Din dragoste cu cele mai bune intenţii” (2011), ambele premiate în numeroase festivaluri.

În campania de promovare a filmului „Domestic” se vor implica, în următoarele zile, numeroase vedete din România, care povestesc întâmplări „domestice” amuzante. Primele povești vin de la cântăreața Paula Seling, matematicianul Nicușor Dan, solistul trupei Vunk - Cornel Ilie, și actorul Silviu Biriș.

Filmul va avea alte două proiecții la Sibiu: marți, 19 martie, de la ora 19:00, la Teatrul Gong și sâmbătă, 30 martie, de la 18:00, la Studioul Astra Film. Comedia „Domestic” intră oficial în cinematografe din 22 martie.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus