Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Managerul Spitalului Judetean: Orice element de reforma este binevenita !

Conducerea Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu consideră că reformele din Sănătate din ultima vreme sunt bine venite, iar dezbaterile publice pe tema subiectului vor duce la perfecţionarea măsurilor care vor fi aplicate.

”Apreciem că, în anul 2013, reforma în sănătate este una bine venită şi necesară, în vederea asigurării calităţii actului medical. Aceste reforme vor fi realizate în interesul direct al cetăţenilor, pentru că asigurarea unor servicii medicale performante este de fapt miza acestui demers”, a declarat Dr. Liviu Cotârlă, managerul SCJU Sibiu

Potrivit unui proiect aflat în dezbatere publică, în subordinea Ministerului Sănătăţii vor funcţiona opt autorităţi regionale de sănătate publică, opt servicii regionale de ambulanţă, Agenţia Naţională de Programe de Sănătate, Agenţia Naţională de Achiziţii şi Investiţii în Sănătate.

”Se doreşte ca prin această reorganizare să fie redusă sau chiar eliminată birocraţia, iar sistemul să se apropie de cetăţean. Personal, consider că orice element de reformă este bine venit, dacă se face în interesul pacienţilor”, a mai declarat Dr. Liviu Cotârlă, managerul celei mai mari instituţii sanitare din judeţ.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus