Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
15°C

Cursuri de babysitter la Crucea Rosie Sibiu

Directorul de la Crucea Roşie Sibiu, Raluca Morar a anunţat marţi, că organizaţia a reuşit să obţină acreditare pentru cursuri de babysitting, cursuri care vor fi demarate începând cu luna mai.

“Din luna mai începem cursurile pentru babysitter, iar sibienii interesaţi sunt aşteptaţă să se înscrie la Crucea Roşie. Este o calificare profesională europeană, avem două diplome, de la Ministerul Muncii şi alta eliberată de Crucea Roşie Română”, a declarat Raluca Morar.

Înscrierile se pot face la Crucea Roşie din Sibiu, în strada Xenopol, nr. 1, telefon 0269.217.646.

Cursul va costa 825 de lei şi va dura patru luni, astfel trei luni cursanţilor le va fi predată partea teoretică, iar în ultima lună, cursanţii vor face practică la unităţi spitaliceşti specializate.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

1 comentarii

un tătic mişto

Acum 11 ani

caut babysitteasă bună de ciocan , cu care să mi-o pun . salariul atractiv , motivat.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus