Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

ACTUALIZARE Pretul sexului cu o minora: intre 25 si 150 de lei. Taximetristul a fost eliberat

actualizare sâmbătă, 30 martie, ora. 11.30:

Magistrații Judecătoriei Sibiu au decis, vineri, 29 martie, să îl elibereze pe G. Milea, taximetristul de 61 de ani, suspectat că ar fi întreținut relații sexuale, între 2008 și 2013, cu minore  pe care, în schimbul partidelor de sex, le plătea cu sume cuprinse între 25 și 150 de lei. Bărbatul va fi cercetat în stare de libertate, iar până la soluționarea cazului acesta se bucură de prezumția de nevinovăție. „Respinge propunerea(n.r. - arestare preventivă) formulată de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Sibiu”, se arată în soluția emisă de Judecătoria Sibiu.

știre inițială

Un kilogram de carne. Sau o pereche de pantofi. Acesta este prețul pentru care mai multe tinere din Sibiu și-au vândut trupul, unui taximetrist de 61 de ani.

Polițiștii l-au reținut astăzi pe sibian care, începând din 2008, ademenea tinere între 12 și 17 ani la el acasă, unde le plătea cu sume derizorii ca să întrețină raporturi sexuale. Taximetristul, de la firma 953, înregistra scenele de sex, chiar dacă nu avea tot timpul acordul fetelor.

Polițiștii Serviciului Investigaţii Criminale au efectuat ieri o percheziţie la domiciliul bărbatului și au găsit înregistrările, dar se pare că acestea nu au fost distribuite mai departe. La percheziţie au participat şi reprezentaţi ai Direcției pentru Protecția Copilului, având în vedere că victimele sale erau minore.

“Împotriva acestuia a fost luată măsura reţinerii pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Sibiu, urmând a fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă, fiind cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de act sexual cu un minor”, spune purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție, Luciana Balteș.

Se pare că, în ultimii cinci ani, taximetristul a convins zeci de tinere să întrețină relații sexuale cu el, contra unor sume cuprinse între 25 și 150 de lei.

UPDATE: Se pare că taximetristul racola cele mai multe dintre tinerele cu care a întreținut relații sexuale din gările din Sibiu. Cele mai multe dintre tinere erau, potrivit anchetatorilor, scăpate de sub controlul părinților, iar unele chiar au fugit de acasă, în repetate rânduri. Protecția Copilului s-a implicat în acest caz și încearcă să sfătuiască familiile, în așa fel încât tinerele să fie reintegrate.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

6 comentarii

joseph

Acum 11 ani

Corect! E mult prea ieftin, aia era problema!
Raspunde

un cetatean

Acum 11 ani

dar oameni platiti sa ne apere ce au facut atitia ani, daca era si un copil de al lor, tot cu aceasi viteza reactiona ? ? ?
Raspunde

Andrei

Acum 11 ani

In principiu, \"oamenii platiti sa ne apere\", sunt depasiti mereu de situatie.
Raspunde

unu

Acum 11 ani

Uite cum creste evaziunea ! Oare au platit impozit la Stat ?
Raspunde

nelu

Acum 11 ani

au si gasit un tap ispasitor un batran care pupa si el cate o ***tanara intre piciore sa fim seriosi la vasta lui dar cei care le-a inceput si le vinde pe banii multi unde sunt? nu ia dat la ***cat a vrut ia si la turnat simplu
Raspunde

d

Acum 11 ani

Poate lua Viagra
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus