I-a dat 2.200 de dolari, cu mana ei, unui infractor


O femeie din Sibiu și-a dat singură, de bună voie, toți banii din casă unui infractor. Sibianca nu a șiut însă, când acesta i-a bătut la ușă, că va fi victima unei escrocherii.

Femeia a primit mai întâi un apel pe telefonul fix, de la o persoană care s-a recomandat reprezentantul companiei la care aceasta era abonată. Apelantul a anunaţat-o pe femeie că a câștigat un premiu în valoare de 5.000 de euro, pentru fidelitatea ei faţă de companie. La scurt timp după apel, la uşa acesteia s-a prezentat un bărbat, care s-a recomandat reprezentant al respectivei companii de telefonie fixă şi care i-a solicitat suma de 2.200 de dolari şi 150 lei, ca taxă pentru înmânarea ulteriorară, personal de către directorul companiei, a premiului de 5.000 de euro. Bărbatul, pentru a-i câştiga încrederea femeii, i-a eliberat o chitanţă ce atestă suma achitată.

Sibianca a așteptat degeaba primirea premiului. După trei zile, s-a hotărât să reclama fapta la Poliție, iar acum, anchetatorii îi caută pe escroci.

„Le adresăm cetăţenilor recomandarea de a nu da curs unor astfel de oferte, întrucât ele nu sunt reale! Dacă aveţi suspiciuni cu privire la persoana care vă apelează sau care se prezintă la uşa dumneavoastră, rugaţi-i să se legitimeze şi verificaţi, prin apel telefonic la societatea sau compania pe care pretind că o reprezintă, dacă apelul sau prezenţa unei asemenea persoane este legitimă, reală”, recomandă purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție, Luciana Balteș.

 

Comments

comments

6 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  unu\'

  Dca miine s-ar redeschide CARITAS,ati fi socati de coada de la \’\’depuneri\’\’!Pe de alta parte,sunt multi care au oferit mult mai mult \’\’dezvoltatorilor imobiliari\’\’!

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  $

  n-o plange pe biata rapandula … de nu avea banii, nu-i dadea! cine draq are in casa 2200 de parai? pfai, ce m-as face si eu escroc daca as avea ponturi de asa tampite!!

 6. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Sibiu
 • Contact