Vineri,
19.04.2024
Partial Noros
Acum
2°C

Sabin Luca, membru de partid: Sunt liberal si pe hartie

În ”războiul” dintre Muzeul Brukenthal și Ministerul Culturii, privind bugetul pe acest an, se poartă de fapt între doi colegi de partid. Atât Sabin Luca, directorul Muzeului Național Brukenthal, cât și Ministrul Culturii, Daniel Barbu, sunt membrii ai Partidului Național Liberal. Dezvăluirea lui Luca a fost făcută în cadrul unui interviu acordat de sibian site-ului Hotnews. ”Pâi dar nici Ministerul Culturii nu mi-a cerut demisia, a cerut-o domnul ministru Barbu. Eu îl înțeleg, dânsul s-a considerat lovit direct și eu am explicat că dânsul este o instituție acum. Culmea e ca suntem și colegi de partid. (...) În suflet sunt demult, dar pe hârtie de vreo 2-3 luni. Și în fond nu am intrat ca să... tocmai de aia vă zic, mi-am atins culmea incompetenței și voi rămâne cândva ceea ce sunt, adică titularul universității, sunt profesor universitar, sunt conducător științific de doctorate, sunt membru al CNATDCU”, spune Sabin Luca în interviu.

Ministrul Culturii, politologul Daniel Barbu a fost propus de PNL ca ministru al Culturii. Barbu este specialist în ştiinţe politice, publicist, jurnalist şi a fost consilier al lui Emil Constantinescu şi Crin Antonescu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

10 comentarii

BBBBBB

Acum 11 ani

frustare mare la bucale deranjaza rau pe frustati auzi pe una pe la stirile tv unu dintre cele mai inportante din tara tu fatuco cel mai important din tara si printre primele 20 din lume asa ca nu mai cauta s-a compari valorile muzeului cu altele din tara lasa frustarea deoparte
Raspunde

unu\'

Acum 11 ani

As fi curios sa aflu cum \'\'suna\'\' o cerere de demisie a unui minister!Cred ca Daniel Barbu a ramas fara aer cind a aflat ca a devenit \'\'o institutie\'\'!
Raspunde

lol

Acum 11 ani

Asa a vorbit liberalul culturnic:”Pâi dar nici Ministerul Culturii...\"?
Raspunde

lol

Acum 11 ani

Ia uite, a dat \"liberalita\" in astia, ca s-a facut si dom\' director liberal cam in acelasi timp cu Johann.
Raspunde

Moa

Acum 11 ani

Daca spui ca la buda miroase a ***, e naspa. Mancatorii de *** se vor simti lezati si-ti vor cere demisia.
Raspunde

unu\'

Acum 11 ani

@4:Ai observat ca liberalii prefera \'\'munca\'\' la Stat?
Raspunde

unu\'

Acum 11 ani

@4:Scuze:De fapt e invers!Nu stiu cum de nu mi-am dat seama?!
Raspunde

cetateanul turmentat

Acum 11 ani

Sabine!!! baga-n pahare..........
Raspunde

Sabin

Acum 11 ani

Nu ai fost si PDL ist? Bravo!
Raspunde

unu\'

Acum 11 ani

Într-o zi un bătrân a luat un coș și s-a dus să culeagă niște fructe din livada de lângă lac. Când a ajuns acolo a observat niște fetișcane care se scăldau. Fetele când l-au văzut au intrat repede în apă până la gât și au strigat la el: \"Nu ieșim din apă până nu pleci boșorog pervers!\" \"Stați liniștite\" zice bătrânul \"nu sunt aici ca să vă văd dezbrăcate. Am venit doar să dau de mâncare la crocodil.\" Morala: Indiferent de vârstă, când vine vorba de femei dezbrăcate, bărbații se orientează rapid! Morala moralei:Pentru o functie....!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus