X

Ariton, invins de Andreea Paul. Turcan, vicepresedinte in continuare

 

Senatorul Ion Ariton nu a reuşit să obţină postul de vicepreşedinte al PDL. Sibianul a primit doar 161 de voturi, în timp ce contracandidatul său, Andreea Paul a a avut 401 de voturi "pentru" funcţia de prim-vicepreşedinte pentru mediu de afaceri. Alături de Andreea Paul, Anca Boagiu, Liviu Negoiţă şi Dorin Florea au fost aleşi prim-vicepreşedinţi, în favoarea lor votând peste 500 de delegaţi.
Deputatul Raluca Turcan a fost aleasă în funcția de vicepreședinte. Ceilalți 15 vicepreședinți ai partidului sunt Roberta Anastase, Radu F.  Alexandru, Ioan Oltean, Cezar Preda, Sulfina Barbu, Alexandru Nazare, Alin Tişe, Ştefan Gheorghe, Cristina Dobre, Alin Popoviciu, Marian Jean Marinescu, Bogdan Cantaragiu, Romeo Raicu şi Ioan Bălan.
Majoritatea candidaţilor care au susţinut moţiunea Elenei Udrea în 23 martie, nu au obţinut voturi suficiente pentru a fi aleşi vicepreşedinţi, printre aceştia aflându-se Teodor Paleologu, Gheorghe Udrişte, Vasile Gherasim, Tinel Gheorghe, Florin Popescu, Florin Geantă şi Mihaela Stoica.
Democrat-liberalii s-au reunit sâmbătă, la Palatul Parlamentului, în şedinţa Consiliului Naţional de Coordonare (CNC) care are misiunea de a alege structura de conducere a partidului la nivel central. 

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

5 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  observator

  Daca la scrutinul precedent d -na Udrea, \”furata \”fiind, a pierdut cu 49%, de ce a castigat acum 24%?Unde sunt \”reformistii \”?

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  observator

  Daca la scrutinul precedent d -na Udrea, \”furata \”fiind, a pierdut cu 49%, de ce a castigat acum 24%?Unde sunt \”reformistii \”?

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  romania trezestete!!

  a castigat aripa blaga , asa ca sa ingroape de tot pdl, blaga cu papitoaiele din jurul sau,turcan o moldoveanca , fara nici o legatura cu sibiul .Ariton ramane un om echilibrat , sai vedem la treaba.

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  WWW

  daca mergea si Tica Domnar cu Ariton la Bucuresti sa garateze sustinerea materiala (spaga) castiga, caci altfel valoarea lui este zero,
  Turcan a facut mai mult pentru Sibiu decat Ariton.

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Politica
 • Contact