Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

O romanca in noua editie a catalagolui Victoria's Secret

Românca Andreea Diaconu se numără printre cele care au reuşit să apară într-un catalog pentru produsele de lenjerie intimă ale celebrei case de modă.

Andreea Diaconu (22 de ani), care a prezentat până acum pentru nume celebre precum Chanel, Dolce & Gabbana, Isabel Marant, Giambattista Valli şi Giorgio Armani, a fost aleasă pentru catalogul dedicat colecţiei PINK, pe luna aprilie.

Românca are 1,78 metri şi mărimile preferate de casele de modă, 83-59-88.

În luna februarie, Andreea Diaconu a apărut într-un pictorial pentru revista "Vogue“ Paris, alături de alte fotomodele renumite, precum Anja Rubik şi Natasha Poly.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

pepe the pimp

Acum 10 ani

o mare realizare, sa te lasi pozata in chiloti ca sa exciti libidinosii. Asa educati fetele, asa le aveti. Nu dati decat masura educatiei pe care nu ati primit-o!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus