X

Sedinta TNL Rural, la Sibiu: demersuri pentru a transforma spatiul rural intr-un mediu atractiv

 

Ședinţa Delegaţiei Permanente a TNL Rural s-a desfășurat la sfârșitul săptămânii trecute la Sibiu. În cadrul dezbaterilor, deputatul Florin Alexe, a declarat faptul că evoluţia României este doar la jumătate, urmând a fi deplină doar în momentul când atenţia politicienilor se va îndrepta şi spre mediului rural, în sensul modernizării şi dinamizării vieţii locuitorilor acestuia. 
La eveniment au participat în calitate de invitaţi, pe lângă vicepreşedintele executiv al BPN al PNL – deputatul Florin Alexe (preşedintele TNL România), și preşedintele PNL Sibiu Mircea Cazan, viceprimarul Sibiuui, Virgil Popa, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Sibiu, Marcel Luca, vicepreşedintele Comisiei de Tineret şi Sport a PNL, Victor Ionescu, preşedintele TNL Sibiu, Octavian Firi şi vicepreşedintele Biroului Executiv Naţional al TNL Rural, Filip Botezatu.
”Discuţiile din cadrul Delegaţiei s-au concentrat pe identificarea soluţiilor pentru a transforma spaţiul rural într-un mediu atractiv din punct de vedere socio-economic, având ca scop stoparea în timp a depopulării acestuia şi a migraţiei tinerilor spre alte medii mult mai atractive la momentul actual”, se arată într-un comunicat de presă remis de organizația de tineret a PNL Sibiu. 

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

2 opinii

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    Smith

    Frumoasa tabara de la Riu Sadului. Noroc ca a existat un om care le-a readus la viata si le-a lasat mostenire generatilor de tineri care vor calca pe acolo. Pacat ca PNL-ul nu a gasit un om la fel de pasionat si devotat la directia tinerilor din Sibiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Politica
  • Contact