Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

Dorothy pleaca in cautarea “Vrajitorului din Oz" pe scena Teatrului Gong

"Vrăjitorul din Oz" este povestea micuței Dorothy, o fetiță care locuia în Kansas, la ferma mătușii Em și a unchiului Henry. O tornadă stârnită din senin face ca Dorothy și cel mai bun prieten al ei, cățelul Toto, să ajungă în tărâmul de basm numit Oz.

Ajunsă acolo, fetiță face cunoștință cu Sperie-Ciori, cel care-și dorește puțin creier în căpățâna-i de paie, cu Omul de Tinichea, cel care tânjește după o inimă care să-i bată în piept, și cu Leul cel Laș, care, deși este rege al animalelor, e un fricos și jumătate și tânjește după un pic de curaj. Aflând de Marele Oz, atotputernicul vrăjitor din Orașul Smaraldelor, sunt hotărâți să ajungă la el pentru a le îndeplini dorințele. În cele din urmă, dovedindu-și istețimea, mărinimia și curajul, fiecare dintre ei își transformă dorințele în realitate.

Din distribuţie fac parte Lucia Barbu / Barbara Crişan, Horaţiu Dancu, Mircea Corcoveanu, Monica Baldea, Daniela Dragomir / Mihaela Grigoraş, Gabriela Mitrea, Nicolae Suciu (Secţia Română), Jenö Major, Adrian Prohaska (Secţia Germană).

Spectacolul va avea loc duminică, 12 mai, de la ora 11:00, la Teatrul Gong. Preţul unui bilet este de 6 lei.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus